Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Canapea JYSK
Coltare living
Canapele coltare

Canapele și colțare

La JYSK vei găsi o gamă variată de canepele și colțare living cu design scandinav, potrivite pentru sugfragerii moderne sau clasice. Vezi mai jos selecția noastră.

Canapele

 
Canapea EGENSE 2 pers. gri închis
Canapea EGENSE 2 pers. gri închis
CAMPANIE
 
Canapea EGENSE 3 pers. gri închis
Canapea EGENSE 3 pers. gri închis
CAMPANIE
 
Canapea cu sezlong EGENSE gri închis
Canapea cu sezlong EGENSE gri închis
CAMPANIE
 
Canapea 2,5 locuri EGEDAL gri deschis
Canapea 2,5 locuri EGEDAL gri deschis
CAMPANIE

Relaxaţi-vă pe o canapea de la JYSK

Canapeaua este unul dintre articolele permanente din camera de zi. Aici puteţi să vă relaxaţi după o zi de muncă grea, să vă întindeţi citind o carte ori să vă bucuraţi de un film bun cu prietenii sau familia.

La JYSK veţi găsi o gamă variată de modele de canapea, care vor satisface viziunea dvs. asupra camerei de zi. Printre tipurile de canapele pe care le veţi găsi la JYSK se numără:

  • canapele cu două locuri;
  • canapele cu trei locuri;
  • colţare;
  • canapele extensibile.

Modelele diferite vă permit să vă aranjaţi propriul colţ confortabil în camera de zi. De asemenea, veţi găsi canapele cu diverse culori şi materiale, de la material textil la imitaţie de piele, care vă vor ajuta să conferiţi un anumit stil camerei de zi.

De exemplu, puteţi să creaţi un colţar pentru familie, combinând o canapea cu două locuri cu o canapea cu trei locuri, în culori intense. De asemenea, vă recomandăm o canapea cu extensie de culoare închisă, pentru a vă sprijini picioarele. Sau puteţi să vă alcătuiţi o canapea personală, prin achiziţionarea unor module de canapea, conferind camerei de zi un aspect unic.

Umplutura de spumă a canapelelor noastre asigură confort optim, iar dacă adăugaţi o pătură îmbietoare, veţi crea condiţiile adecvate pentru o relaxare completă.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard