Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

TE AȘTEPTĂM DE BLACK FRIDAY LA JYSK ȘI ÎN 2024
 

Ce să cumperi de Black Friday?

Avem oferte la multe produse și, indiferent dacă vrei să cumperi ceva pentru tine sau pentru prietenii tăi, vei găsi ceva potrivit pentru toate gusturile. Pe lângă faptul că poți cumpăra cadouri de Crăciun mai ieftine în perioada Black Friday, este și momentul perfect pentru a-ți reîmprospăta casa. Poate ai nevoie de un nou set de prosoape sau poate că familia ta are nevoie de noi seturi de lenjerie de pat și cearșafuri? La JYSK, reducem prețurile ca să te poți bucura de o casă confortabilă și frumoasă. 

Poate visezi la o canapea nouă pentru sufragerie, un dulap nou sau un pat nou pentru dormitor? Atunci, Black Friday este perioada ideală pentru a face acest vis să devină realitate! Dacă te gândești să investești într-un cadru de pat nou, atunci este o idee minunată să îți cumperi unul în perioada Black Friday. Dacă ai dubii cu privire la salteaua potrivită pentru tine, citește aici Ghidul nostru pentru alegerea saltelei. Sau mergi la magazinul JYSK din orașul tău și vei primi ajutor din partea unui angajat JYSK. Același lucru este valabil și dacă ai nevoie de plăpumi și perne noi.

S-ar putea să te gândești, de asemenea, că va fi nevoie în curând să-ți decorezi casa pentru Crăciun, iar Black Friday este momentul perfect pentru a cumpără noi decorațiuni de Crăciun tradiționale sau moderne pentru casa ta.
 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Dacă vrei să fii primul care află de ofertele noastre excelente de Black Friday, abonează-te la newsletter-ul nostru:

Abonează-te la newsletter

SĂRBĂTOREȘTE BLACK FRIDAY ONLINE SAU ÎN MAGAZINE

Te invităm să sărbătorești Black Friday pe JYSK.ro și în magazinele noastre fizice.

Cumpărăturile online îți aduc multe beneficii - e simplu și rapid să faci cumpărături din confortul casei tale și nu trebuie să te grăbești să ajungi până la magazinul fizic. Pe de altă parte, în magazinele fizice ai ocazia să vizualizezi produsele expuse. 

Nu rata ofertele incredibile pe care ți le-am pregătit în perioada Black Friday. Te așteptăm cu nerăbdare online, pe JYSK.ro, și în magazinele noastre.