Scaune de gaming - mai mult confort în serile de gaming

Dacă petreci multe ore la calculator jucând cel mai nou joc video, alege un scaun profesional pentru gaming pe care să stai confortabil atunci când îți dezvolți personajul din joc sau participi la misiuni împreună cu prietenii. Extinde-ți experiența de gaming cu unul dintre scaunele noastre pentru gaming care îți vor oferi un confort optim. Cel mai adesea, jocurile pe calculator se desfășoară timp de mai multe ore, de aceea este important să ai parte de o postura corecta - iată de ce un scaun de gaming este indispensabil! Diferă de un scaun de birou obișnuit prin faptul că designul este adaptat poziției și posturii pe care le ai atunci când te joci, astfel încât să ofere spatelui sprijinul optim.

Citește și creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED.

Scaune de gaming pentru o susținere mai bună a corpului

Dacă ești pasionat de gaming, poți petrece mult timp în fața calculatorului. De aceea, trebuie să te asiguri că ai o poziție confortabilă și suportul lombar optim pentru corpul tău. Scaunele pentru gaming sunt prevăzute cu mecanism pneumatic de ridicare și mecanism de înclinare fără trepte. Iar șezutul și spătarul au tapițerie din imitație de piele și plasă.

Obține o experiență excelentă de gaming cu un scaun pentru gaming de la JYSK. Vei găsi o selecție bună cu diferite modele, culori și game de prețuri - toate au șezutul, tetiera și spătarul căptușite, astfel încât să fie un scaun ergonomic bun.

Bucură-te de beneficiile unui scaun de gaming

La JYSK avem o gamă largă de scaune pentru gaming din piele ecologică și material textil. Alege din culorile negru, albastru, gri, verde, roșu și portocaliu. Scaunele noastre de gaming au o mulțime de caracteristici importante, care te vor face să te simți confortabil atunci când te joci multe ore, fără să îți forțezi spatele sau gâtul:

  • Pernă detașabilă
  • Posibilitatea de a ajusta cotierele
  • Funcția de înclinare
  • Suport pentru picioare
  • Reglabil pe înălțime
  • Funcție de blocare 
  • Roată pentru frână

În funcție de modelul pe care îl alegi, înălțimea și adâncimea șezutului sunt diferite. Așadar, asigură-te că știi exact ce îți dorești și alege cea potrivită variantă pentru tine. Alege și un birou care să se potrivească cu scaunul de gaming. Adaugă și o protecție transparentă pentru podea sau un covor anti-alunecare.

Alege scaunul de gaming potrivit

Una dintre premisele pentru a putea juca fără să îți simți corpul tensionat este să alegi un scaun de joc care poate fi ajustat în funcție de nevoile individuale, care oferă reglare pentru o susținere mai bună a zonei lombare. Asigură-te că scaunul de gaming are diferite părți ajustabile: scaunul, cotierele, înălțimea și spătarul. Scaunul de gaming cu LED-uri are un design potrivit și pentru tineret. 

Cum să reglezi scaunul de gaming

Reglează scaunul astfel încât șoldurile și genunchii să fie aproximativ la aceeași înălțime. Asigură-te că picioarele tale ajung pe podea sau ai un suport pentru picioare pentru a le susține. Dacă genunchii sunt prea sus în comparație cu șoldurile, poate împiedica circulația sângelui. Dacă sunt prea jos, îți poate pune presiune pe partea inferioară a spatelui. Verifică ce ți se potrivește și ajustează.

Când vine vorba de unghiul spătarului, nu există un răspuns unic. Ar trebui să încerci diferite poziții până te simți confortabil. Începe cu o înclinare ușoară și schimbă unghiul de înclinare până când ajungi într-o poziție care să fie neutră pentru coloana vertebrală.

Reglează cotierele astfel încât coatele să fie la un unghi de 90 de grade când folosești mouse-ul sau tastatura.