Scaune de gaming - mai mult confort în serile de gaming

Dacă petreci multe ore la calculator jucând cel mai nou joc video, alege un scaun profesional pentru gaming pe care să stai confortabil atunci când îți dezvolți personajul din joc sau participi la misiuni împreună cu prietenii. Extinde-ți experiența de gaming cu unul dintre scaunele noastre pentru gaming care îți vor oferi un confort optim. Cel mai adesea, jocurile pe calculator se desfășoară timp de mai multe ore, de aceea este important să ai parte de o postura corecta - iată de ce un scaun de gaming este indispensabil! Diferă de un scaun de birou obișnuit prin faptul că designul este adaptat poziției și posturii pe care le ai atunci când te joci, astfel încât să ofere spatelui sprijinul optim.

Citește și creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED.

16 products
  16 products

  Birou - Scaune gaming

  Scaun gaming SNERTINGE negru/albastru
  450 Lei/buc
  699 Lei /buc
  REDUCERE 35%
  plus
  Scaun gaming HAVDRUP negru/roșu
  500 Lei/buc
  899 Lei /buc
  REDUCERE 44%
  plus
  Scaun gaming LAMDRUP negru/verde
  750 Lei/buc
  1199 Lei /buc
  REDUCERE 37%
  gold
  Scaun gaming NIBE negru/roșu
  750 Lei/buc
  1199 Lei /buc
  REDUCERE 37%
  gold
  Scaun gaming HALLUM sup. picioare negru
  850 Lei/buc
  1099 Lei /buc
  REDUCERE 22%
  gold
  Exclusiv Online
  Scaun gaming IDOM negru
  999 Lei/buc
  plus
  Exclusiv Online
  Scaun gaming RANUM cu LED negru
  1000 Lei/buc
  1299 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  gold
  Scaun gaming TYPE Z RAZER ed.™ LEGEND
  1150 Lei/buc
  1499 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  gold
  Scaun gaming ABILDAA negru
  1499 Lei/buc
  gold
  Exclusiv Online

  SCAUNE DE GAMING PENTRU O SUSȚINERE MAI BUNĂ A CORPULUI

  Dacă ești pasionat de gaming, poți petrece mult timp în fața calculatorului. De aceea, trebuie să te asiguri că ai o poziție confortabilă și suportul lombar optim pentru corpul tău. Scaunele pentru gaming sunt prevăzute cu mecanism pneumatic de ridicare și mecanism de înclinare fără trepte. Iar șezutul și spătarul au tapițerie din imitație de piele și plasă.

  Obține o experiență excelentă de gaming cu un scaun pentru gaming de la JYSK. Vei găsi o selecție bună cu diferite modele, culori și game de prețuri - toate au șezutul, tetiera și spătarul căptușite, astfel încât să fie un scaun ergonomic bun.

  Bucură-te de beneficiile unui scaun de gaming

  La JYSK avem o gamă largă de scaune pentru gaming din piele sintetică și material textil. Alege din culorile negru, albastru, gri, verde, roșu și portocaliu. Scaunele noastre de gaming au o mulțime de caracteristici importante, care te vor face să te simți confortabil atunci când te joci multe ore, fără să îți forțezi spatele sau gâtul:

  • Pernă detașabilă
  • Posibilitatea de a ajusta cotierele
  • Funcția de înclinare
  • Suport pentru picioare
  • Reglabil pe înălțime
  • Funcție de blocare 
  • Roată pentru frână

  În funcție de modelul pe care îl alegi, înălțimea și adâncimea șezutului sunt diferite. Așadar, asigură-te că știi exact ce îți dorești și alege cea potrivită variantă pentru tine. Alege și un birou care să se potrivească cu scaunul de gaming. 

  ALEGE SCAUNUL DE GAMING POTRIVIT

  Una dintre premisele pentru a putea juca fără să îți simți corpul tensionat este să alegi un scaun de joc care poate fi ajustat în funcție de nevoile individuale. Asigură-te că scaunul de gaming are diferite părți ajustabile: scaunul, cotierele, înălțimea și spătarul.