Birouri și birouri ajustabile pentru spațiul tău de lucru

Avem o gamă extinsă de birouri pentru calculator și birouri ajustabile într-o varietate de modele, dimensiuni și culori. Dacă utilizezi biroul pentru mai multe ore, poate îți dorești un birou ajustabil pe înălțime, pe care îl poți ridica sau coborâ cu ajutorul unui sistem electric, care să îți ofere cele mai bune condiții pentru o poziție de lucru optimă. Poți alege, de asemenea, un birou care poate funcționa atât pentru un laptop, cât și pentru jocuri pe un computer cu desktop sau o masă multifuncțională. La JYSK avem o gamă largă de birouri și mese pentru PC din metal, lemn sau cu aspect de beton, cu picioare metalice sau din aluminiu, lemn masiv de stejar sau de pin, din pal, cu un design modern și de bună calitate. Vezi gama noastră de mobilier pentru birou în diferite culori, negre, bej, albe, gri, crem, și alege un produs de calitate la un preț accesibil.

Poți găsi, de asemenea, scaune de birou / de gaming potrivite și diverse accesorii aici pe site sau în magazinul JYSK din orașul tău.

Citește și 3 sfaturi pentru amenajarea biroului de acasă care te vor face mai productiv. 

Birouri cu spaţii de depozitare pentru tot ce vrei

Simţi nevoia să ai mai mult spaţiu de depozitare acasă atunci când îți organizezi documentele, facturile sau când lucrezi la proiecte? Cu ajutorul mobilierului pentru birou, îți poți asigura cele mai bune condiţii de lucru pentru biroul de acasă.

Biroul pentru acasă - o gamă variată de modele, dimensiuni, culori şi materiale

Biroul reprezintă o piesă de mobilier importantă pentru biroul tău de acasă, iar la JYSK vei găsi o gamă variată de modele, dimensiuni, culori şi materiale. Poți să îți alegi un birou pentru calculator cu un design simplu sau o soluţie completă cu birou, sertare, rafturi şi o poliță superioară. Acest tip de mobilier este util pentru cei care au nevoie de spaţiu suplimentar pentru dosarele cu documente sau pentru cei care utilizează sertare pentru hârtia de imprimantă sau diverse instrumente pentru scris.

Birourile JYSK sunt realizate din următoarele materiale şi au următoarele finisaje:

  • alb;
  • stejar tratat cu ulei;
  • fag;
  • lac;
  • metal şi sticlă.

Birouri pentru studenți sau elevi

Avem, de asemenea, și modele de birouri pentru copii, elevi, studenţi și pentru cei care au nevoie de mult spaţiu de depozitare pentru cărţi sau dosare. Pentru un birou etajat sau multifuncțional, îți recomandăm un scaun de birou profesional, cu tapițerie din piele ecologică sau material textil, care să asigure o postură corectă pentru spate în timp ce stai așezat şi lucrezi la proiectele tale sau un scaun de gaming ergonomic atunci când te joci.

Birou de gaming cu spațiu pentru orice nevoie

Configurația corectă pentru jocuri necesită un birou bun. Atunci când investești într-un birou de gaming, este important să alegi unul care se potrivește nevoilor tale. La JYSK vei găsi birouri de gaming cu lumini LED încorporate, stickere, suport pentru pahare și mască pentru cabluri. Nu uita să alegi un scaun de gaming care poate fi reglat corect la înălțimea biroului. Citește mai multe despre recomandările noastre pentru crearea atmosferei perfecte cu scaunul de gaming cu lumini LED.