Scaune de birou confortabile și ușor de ajustat

Petreci foarte multe ore la birou, de aceea scaunul pe care stai este foarte important. Alege un scaun ergonomic, care să te ajute să îți menții poziția corectă a corpului la birou. Vezi gama noastră de scaune pentru birou directoriale, scaune ergonomice, scaune de gaming, scaune de birou cu roti pentru copii, scaune cu spătar reglabil, scaune din piele sau scaune cu șezut și spătar tapițat, din plasă. Alege scaunul care ți se potrivește dintr-o gamă variată: cu suport pentru cap, lombar, picioare, brațe, amortizor și plasă pentru spate. Alege și un birou sau o etajeră, suport pentru laptop sau o protecție pentru podea care să completeze spațiul în care ți-ai amenajat biroul de acasă.

Citește și 5 sfaturi pentru amenajarea biroului de acasă. 

Așază-te confortabil într-un scaun pentru birou de calitate

Dacă petreci mai multe ore pe zi la birou, este important să îți cumperi piese de mobilier și un scaun pentru birou de calitate. Ai nevoie de un scaun de birou bun, deoarece poziţia corectă pe care o ai în timp ce stai pe scaun previne tensiunea la nivelul gâtului şi al spatelui. Completează spațiul pentru buroul de acasă cu un birou din lemn masiv de stejar, un birou cu o structură metalică sau un birou ajustabil pe înălțime. Poți adăuga și o protecție pentru podea sau te poți bucura de mai multă flexibilitate cu o masă pentru laptop

O gamă variată de modele, materiale și culori

JYSK îți oferă o gamă largă de scaune pentru birou tapițate, cu diverse modele şi la diferite preţuri. Găsești scaune de birou în diferite culori: albe, negre, gri, bej, crem, nisipiu, cu aspect de stejar, din imitație de piele sau cu tapițerie din material textil, cu bază metalică, cu aspect de crom. Gama pe care ți-o oferim variază de la scaune pentru birou elegante, directoriale, care adaugă o notă atractivă biroului tău de acasă, la modele ergonomice complexe, ajustabile, care îți permit să reglezi înălţimea, poziţia scaunului, cotierele şi spătarul pentru a beneficia de un de o postură corectă pentru corpul tău. Îți recomandăm să testezi scaunele noastre pentru birou cu spumă cu memorie care ajută la îndepărtarea tensiunii musculare, adaptându-se la forma corpului tău. Scaunele de birou sunt potrivite și pentru copii sau , elevi sau tineret, un scaun ergonomic îi va ajuta să păstreze o postură corectă la birou.

Alege scaunul de birou care ți se potrivește

Pentru a alege scaunul pentru birou care ți se potriveşte, este important să ții cont de numărul de ore pe care îl petreci la biroul de acasă. Dacă lucrezi frecvent de acasă, confortul pe care îl oferă un scaun pentru birou ergonomic ar trebui să devină o prioritate, cu un spătar, șezut, mânere și brațe reglabile.

Dacă petreci mult timp ca să te joci jocuri video, un scaun de gaming îți va oferi susținerea potrivită pentru zona lombară și va crea un spațiu de gaming perfect cu iluminatul LED de care dispune. 

În plus, la JYSK poți să achiziţionezi și o protecţie pentru podeaua sau covorul tău.