Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Femeie la birou și în fața oglinzii

Cum să faci curat repede și ușor în spațiul din birou și de pe hol

Procrastinarea nu este un lucru negativ dacă alegi să îți petreci restul timpului într-un mod eficient. Nimic nu pune amprenta asupra productivității tale mai mult decât o face un birou dezordonat, cu grămezi de hârtii, creioane sau foarfece răspândite haotic. De aceea ai nevoie de o sesiune de curățenie eficientă, astfel încât să poți găsi cu ușurință lucrurile de care ai nevoie. Așa că te sfătuim să îți iei o pauză de la birou și să scapi de dezordinea de pe hol, din birou și din spațiul de intrare în casă.

Soluții inteligente de depozitare

Cea mai eficientă tactică împotriva dezordinii este depozitarea în toate dimensiunile și formele posibile. Alege piese de mobilier cu soluții de depozitare încorporate, cum ar fi rafturile și sertarele. Folosește și spațiul vertical pentru depozitare, dar și decorațiunile pentru interior - cum ar fi un raft de perete frumos sau un avizier pe care poți agăța diferite obiecte. Fii creativ și folosește partea din spate a unui tablou vechi pentru citate inspiraționale, notițe și desene ale copiilor.

Cutiile de depozitare și coșurile sunt ideale pentru depozitarea produselor mai mici așa cum sunt caietele, pensule pentru vopsea sau alte instrumente creative. Asigură-te că sunt păstrate la vedere astfel încât să nu pierzi timpul în căutarea obiectului potrivit sau etichetează-le astfel încât să poți găsi cu ușurință tot ce ai nevoie.

 

Expresia vizuală este, de asemenea, foarte importantă pentru percepția pe care o ai despre ordinea din cameră. Alege culorile potrivite pentru soluțiile de design interior și depozitare, astfel încât biroul să aibă un aspect unitar. Pentru această cameră am ales culori naturale, de pământ, care se completează și contribuie la o atmosferă calmă în timp ce induce și un sentiment de dinamică. 

Organizarea obiectelor din hol

După ce ai terminat cu biroul, poți continua cu ordonarea lucrurilor de pe hol. Intrarea într-o casă care te întâmpină cu mormane de pantofi și genți te poate face să îți dorești să te întorci și să ieși pe ușă. Asigură-te să pui toate obiectele la locul lor din momentul în care treci pragul casei.

 

 

Dacă ai un hol spațios, s-ar putea să ai suficient loc pentru una sau două eteajere cum ar fi TRAPPEDAL unde îți poți lăsa căciulile, pălăriile și mănușile într-un coș și îi poți surprinde pe invitații tăi (și pe tine însuți) cu plante verzi și un obiect decorativ util așa cum este o tavă pentru chei sau ochelarii de soare.

 

Dacă intrarea în casa ta ajunge direct în camera de zi, poți folosi o bibliotecă sau o etajeră ca separator de cameră și să creezi astfel un mic hol dedicat intrării. Agață o oglindă și folosește un covor pentru a delimita zona și vei obține o mulțime de soluții de depozitare care se integrează în restul decorului.

Citește și cele mai bune 7 sfaturi pentru a face ordine în casa ta.

Descoperă mai mult

Alege banca perfectă pentru holul tău

Alege banca perfectă pentru holul tău

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

LIMFJORDEN, o colecție destinată depozitării, cu linii elegante și design minimalist

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Cum să îți alegi scaunul și biroul pentru gaming

Cum să îți alegi scaunul și biroul pentru gaming