Gama noastră de rafturi și polițe

JYSK oferă o gamă de rafturi și polițe, adaptate nevoilor tale. Fie că dorești să organizezi cărțile sau să expui decoruri, rafturile noastre sunt concepute pentru a-ți transforma spațiul și pentru a-ți organiza obiectele într-un mod eficient. Află cum pot optimiza acestea spațiul tău și cum să le alegi. Indiferent dacă optezi pentru rafturi metalice, din lemn sau bambus, descoperă cum rafturile noastre pot aduce o notă de ordine și stil în locuința ta.

Citește și depozitare: soluții inteligente care economisesc spațiu

De ce să alegi raftul potrivit?

Selectarea raftului perfect poate fi o alegere inspirată. Rafturile nu doar economisesc spațiu, ci și oferă o modalitate estetică de depozitare. Alegând raftul potrivit, îmbunătățești designul și funcționalitatea camerei. 

Rafturile și polițele moderne sunt ideale pentru organizarea obiectelor decorative, cărților și ramelor foto. Designul modular al rafturilor tip cub permite construirea unui spațiu de depozitare personalizat, iar rafturile hexagonale aduc un efect de fagure, perfect pentru o compartimentare mai bună. Diversitatea în dimensiuni asigură că găsești raftul potrivit pentru fiecare colț al casei tale.

Rafturi durabile și variate

Construite durabil și cu certificare FSC®, rafturile noastre sunt concepute să dureze în timp. Avem o selecție variată de culori, dimensiuni și modele. Rafturile sunt disponibile în nuanțe de alb, gri, maro, natur și negru. În funcție de nevoile tale, poți opta pentru dimensiuni precum 60x7 cm sau 120x24 cm. Fie că alegi rafturi metalice sau din lemn, vei descoperi produse construite pentru a rezista în timp și a aduce un plus de funcționalitate oricărui spațiu. Poți găsi produsele noastre online sau în magazinele fizice JYSK.

Cum să îngrijești rafturile?

Pentru a-ți menține rafturile în condiții optime, curățarea cu regularitate este esențială. Folosește soluții de curățare delicate pentru a păstra aspectul original al materialului. Evită expunerea obiectelor prea grele și curăță-le cu o cârpă moale. Pentru rafturile suspendate, verifică periodic prinderea și asigură-te că sunt bine fixate. O atenție regulată asigură durabilitatea și frumusețea rafturilor tale.