Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Amenajare baie mica

Idei de depozitare pentru băi mici: cum să ai o baie frumoasă și funcțională

Baia poate fi ultimul lucru la care te gândești atunci când îți decorezi casa, De obicei, decorarea băii se oprește în momentul în care am ales faianța, gresia și obiectele sanitare. Pentru că băile din apartamente și case sunt aproape mereu mici, în general nici nu te gândești că ai putea ca, pe lângă obiectele sanitare și, eventual, un dulap cu oglindă, ai putea să ai și decorațiuni care să facă spațiul mai util și mai plăcut.

Baia este în primul rând un spațiu funcțional, dar poate fi și atractiv dacă este amenajat urmând câteva principii.

Decorarea bailor mici

DEPOZITEAZĂ DOAR CÂTEVA LUCRURI ÎN BAIE

Atunci când spațiul este mic, trebuie să îl folosești cât mai chibzuit. În primul rând, stabilește ce vei dori să depozitezi în baie și gândește-te dacă poți depozita anumite lucruri în alte camere. De exemplu, nu este recomandat să depozitezi prosoapele în baie. Poți citi aici un ghid despre ce nu e recomandat să depozitezi în baie.

ALEGE O PALETĂ SIMPLĂ DE CULORI

Pentru că spațiul este mic, e de preferat să decorezi baia în culori deschise. Două culori deschise și utilizarea unor tonuri de culoare asemănătoare pentru prosoape, covorașe, accesorii de baie și perdeaua de duș vor face ca baia ta să nu pară înghesuită și vor creea un mediu plăcut. Culorile recomandate pentru băile mici sunt alb, crem, bej, bleu, pentru că oferă senzația de spațiu și creează o atmosferă calmă.  

Amenajare baie mica 

Accesoriile de baie JONSTORP din ceramică și perdeaua GUDHEM . 

FOLOSEȘTE PEREȚII PENTRU SPAȚIUL DE DEPOZITARE

Atunci când nu ai loc pe orizontală, profită de spațiul pe care îl ai pe verticală. Folosește cuiere, rafturi sau agață coșuri din rafie pe perete pentru a depozita prosoape, săpunuri, sticle cu gel de duș, șampon sau orice altceva păstrezi în baie.

depozitare baie

Rafturile sau coșurile împletite vor avea un aspect mai frumos și mai ușor în comparație cu un dulap de baie care este compact și ocupă o suprafață mare.

Pentru că sunt mai mici și au o construcție mai simplă, rafturile și coșurile vor face ca baia să nu fie îngreunată vizual și să pară mai liberă și mai spațioasă.

depozitare baie

Coșurile de agățat FOLKE sunt ideale pentru baie, pentru că sunt realizate dintr-un material rezistent la umezeală. 
 

Sfat: Dacă peretele din spatele vasului de toaletă este liber, poți monta acolo rafturi, iar astfel vei folosi un spațiu care altfel se pierde și îi vei da o destinație utilă, cea de depozitare. 

ÎMBINĂ OBIECTE CU UȘI ȘI SERTARE CU DEPOZITAREA LA VEDERE

Piesele de mobilier prevăzute cu uși și sertare sunt minunate pentru atunci când nu vrei să ai lucruri la vedere, pentru că te ajută să păstrezi un aspect curat și ordonat al băii. Îmbină aceste soluții de depozitare cu rafturi pe care să poți depozita la vedere prosoape sau accesorii atractive. Soluțiile de depozitare care lasă lucrurile la vedere – precum rafturile simple sau cuierele – nu îngreunează spațiul și îl fac să pară mai mare.  

raft ILBRO

Raftul de perete ILBRO îți permite să depozitezi la vedere obiecte cu aspect plăcut, cu care să decorezi baia. 

Depozitarea la vedere va necesita mai multă atenție din partea ta, pentru că va trebui să faci ordine mai des și să aranjezi lucrurile care se văd. Dacă nu crezi că ai timp sau nu îți place să faci ordine, folosește cu precădere piese de depozitare cu uși sau sertare și doar unul sau două rafturi.

DEPOZITAREA PROSOAPELOR

Deși nu este recomandat să depozotezi prosoapele în baie, poți păstra câteva în baie pentru a fi la îndemână atunci când ai nevoie. Le poți pune pe un cuier de hol prevăzut cu raft pentru pălării, precum cuierul EGEBY sau OURE. Poți agăța prosoapele pe care le folosești, iar pe cele curate le poți pune împăturite deasupra raftului. Prosoapele împăturite frumos și așezate pe un raft în baie vor da un aspect ordonat și confortabil băii tale.  Prosoapele sunt foarte utile și dacă vrei să aduci o pată de culoare în baie. Te poți juca oricând cu paleta de culori a prosoapelor pentru a reîmprospăta aspectul băii.

prosoape baie

Folosește prosoape în culori variate pentru a da culoare băii tale
 

cuier baie

Cuierul VANDSTED și accesoriul de agățat STOBY

RECIPIENTE DIN STICLĂ

Recipientele din sticlă transparentă îi oferă băii tale un aspect elegant și o fac mai spațioasă. Chiar dacă nu sunt concepute pentru a depozita lucruri în baie, poți folosi vaze sau boluri din sticle pentru a depozita săpunuri, parfurmuri sau periutele de dinti. Sau poți alege o gamă completă pentru accesprii de baie din material transparent, precum accesoriile BRANTEVIK sau LUCKSTA.

acesorii baie 

Accesoriile pentru baie din gama LUCKSTA din sticlă, pentru o baie elegantă. 

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine