Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Teanc de prosoape albastre pe o bancă cu un suport pentru periuță de dinți și un dozator de săpun

Noutăți: accesoriile de baie preferate ale Buyerului nostru Kathrine

Buyerul nostru pentru categoria accesorii pentru baie, Kathrine Møller Vinther, a ales cu atenție produsele nou intrate în sortiment. Atunci când s-a gândit la noua colecție, Kathrine a fost foarte atentă la nevoile clienților noștri și a luat în considerare toate caracteristicile produselor, tendințele actuale, dar și prețurile accesibile: ”Îmi place când poți să-ți vezi stilul personal în fiecare cameră din casă – inclusiv în baie. De aceea, m-am concentrat pe două tendințe în două scheme de culori foarte diferite: de la culorile clasice, albastru scandinav și nisipiu, până la universul mai romantic și feminin, cu nuanțe de trandafiriu și culori pastelate. La JYSK găsești întotdeauna ceva pentru toate gusturile”, spune ea zâmbind.

Eleganță romantică

„În primul rând, aș dori să subliniez caracteristicile setului de baie LISTERBY. Acesta iese în evidență prin aspectul foarte modern și prin calitate în categoria noastră de produse pentru baie”, începe Katherine. „Are un aspect perlat alb foarte diafan, care este strălucitor, dar elegant. Se potrivește perfect atât într-o baie în stil clasic, cât și într-o baie romantică.”

Setul LISTERBY este fabricat din polirășină, care este un material destul de dur. Acest lucru îl face perfect pentru familiile cu copii și persoanele care preferă lucrurile practice în general.

Kathrine continuă: „Aș combina LISTERBY cu alte obiecte în nuanța elegantă nisipiu sau cu prosoape roz pentru a completa cu adevărat stilul romantic care atrage atât de mulți oameni.”

La fel ca LISTERBY, setul de baie EDSBRO are un aspect foarte delicat cu formele sale rotunjite și punctele mici pictate manual în diferite nuanțe pastelate.

Setul EDSBRO este realizată din sticlă și include un dozator de săpun și un suport pentru periuța de dinți.

”Cred că arată minunat atunci când asortezi setul EDSBRO cu un aspect boem cu alte produse din alamă și auriu metalic. Prosopul galben GISTAD face ca auriul să iasă în evidență”, subliniază Kathrine.

Accesorii de baie clasice

„În continuare, aș dori să atrag atenția asupra noii noastre colecții pentru baie STENINGE”, continuă Kathrine. „Este foarte cool, cu un design simplu și clasic, dar totuși oferă o senzație caldă și confortabilă datorită pătratelor albe și de culoare bej, care sunt foarte la modă în acest moment.”

Colecția STENINGE include un dozator de săpun, un suport pentru periuța de dinți și o perie de toaletă . Este realizat din gresie cu un model de faianta ton in ton.

„Aș asorta setul STENINGE cu prosopul nostru de lux SORUNDA și l-aș păstra în zona stilului modern”, sugerează Kathrine.

Alege accentele finale pentru baia ta

„Acestea au fost seturile mele de baie preferate din noul sortiment, dar vreau să scot în evidență și alte câteva articole. De exemplu, noul coș de gunoi cu pedale în culoarea nisipului ULLATTI care se potrivește perfect cu seria STENINGE”, continuă Kathrine.

„Forma dreptunghiulară subțire îl face să iasă în evidență și să se potrivească în băi mai mici. Îmi place foarte mult această culoare caldă”, spune ea.

Coșul de gunoi ULLATTI are capac cu închidere lentă și are o capacitate de până la 5 litri.

Kathrine mai are o surpriză pentru noi: „Și apoi mai este TORTUNA. Pur și simplu ador această tavă drăguță. Aspectul glazurat face ca culoarea să se schimbe de la alb aproape la nisipiu și îi oferă tăvii un aspect realist.”

Tăvița TORTUNA este realizată din gresie si are forma unei scoici.

„Aș folosi tava TORTUNA pentru bijuterii și accesorii de păr în baia mea, visând la zile calde de vară pe o plajă cu nisip din Caraibe”, încheie Kathrine zâmbind.

De ce să nu aduci acele vibrații ale plajei și în baia ta? Combină tava TORTUNA cu prosoapele în nuanța nisipie NORA și coșul de gunoi ULLATTI pentru a crea o oază de relaxare sau descoperă întreaga gamă de accesorii pentru baie, covorașe de baie și perdele de duș pe JYSK.ro pentru a fi creativ și a decora baia într-un spațiu care reflectă stilul și gustul tău unic.

Descoperă mai mult

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Seturi de prosoape: de ce să le alegi pentru baia ta

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Răspândește atmosfera estivală în baia ta cu noua colecție Nordic Mood

Cum să speli prosoapele noi

Cum să speli prosoapele noi

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine

Idei pentru momente de relaxare în care să ai grijă de tine