O gamă variată de corpuri de iluminat potrivite pentru orice spațiu

Vezi gama noastră variată de corpuri de iluminat pentru interior, cu rol funcțional, dar și decorativ. Alege veioze, lustre,aplice, lămpi cu leduri,  lampadare, o ghirlandă luminoasă sau un candelabru care să ofere o lumină difuză în cameră, mult mai liniștitoare și mai caldă.

Este important să iei in considerare toate tipurile de iluminat: cel general cu lumină caldă, omogenă, pentru care poți alege o lampă cu picior, un lampadar, o lustră sau o ghirlandă cu leduri, lămpi moderne sau clasice sau o veioză și cel de accent care te ajută să adaugi un plus de stil și să accentuezi anumite zone ale camerei cu instalații de lumini și ghirlande luminoase.

Citește care sunt corpurile de iluminat recomandate de departamentul nostru de achiziții

44 produse
    44 produse

    Un corp de iluminat pentru fiecare cameră

    Alege un corp de iluminat pentru fiecare colț al casei tale și pentru fiecare incăpere: dormitor, living, bucatarie, hol iluminat. Bucură-te de iluminat inteligent cu becuri led și creează atmosfera pe care ți-o dorești. Alege o veioză pentru citit pe care sa o ai la incemana pe noptiera. Vezi toate modelele noastre online sau într-un magazin fizic! 

    Culori și materiale care se potrivesc cu decorul tău

    Avem corpuri de iluminat cu baza din diferite materiale: bambus, metal, lemn masiv, sticlă, și corpul din in, bumbac, ratan, sticlp, metal, în diferite culori: negru, alb, natur, bej, crem, sticlă transparentă, sticlă colorată.