Cutii de depozitare pentru tot ce ai nevoie în grădină

Vezi soluțiile noastre pentru depozitare în spații exterioare. Alege o cutie de depozitare pentru grădină care te va ajuta să menții ordinea în grădina ta. Câteva lazi de depozitare vor fi perfecte pentru a păstra pernele de grădină, jucăriile copiilor, un parasolar sau un umbrar la îndemână. Poți alege o cutie de perne din poliratan, din plastic sau din lemn, cu capac hidraulic, care poate fi folosită și ca bancă. Poți folosi și o ladă sau un dulap în care sa depozitezi obiectele necesare, în diferite culori: neara, alba, gri, maro. Citește cum să planifici amenajarea grădinii sau a terasei în zilele ploioase. 

Cutia pentru perne reprezintă o soluţie ideală pentru depozitare în grădină

Cutia pentru perne va păstra pernele de grădină curate şi uscate de durata verii, fiind o soluţie practică atunci când vine momentul să lași terasa aranjată după o zi lungă petrecută în aer liber. Dacă achiziționezi o cutie mare pentru perne, vei putea să depozitezi simplu şi rapid jucăriile copiilor şi alte obiecte mici, care altfel v-ar încurca atunci când îți inviți prietenii la un grătar, de exemplu.

Opțiuni diferite pentru o depozitare optimă a materialelor și pernelor de grădină

La JYSK vei găsi o selecţie variată de cutii pentru perne, de diverse dimensiuni, confecţionate din materiale precum fibre de răchită sintetică din petan, ratan, aluminiu, oţel şi plastic. Vei găsi cu siguranţă una care ți se va potrivi exact. De exemplu, cutia pentru perne cu roţi este perfectă pentru persoanele care rearanjează adesea mobilierul de grădină. De asemenea, poţi să alegi un sac de plastic pentru perne, care este la fel de uşor de mutat.