Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Ghiveci agatat STORSKARV si suport jardiniera LOMVI

Creează spații exterioare unice cu separatoarele pentru grădină

Primăvara și vara, grădina devine o extensie a casei. De aceea, o poți separa în zone diferite, potrivite pentru relaxare sau diferite activități, așa cum faci și cu spațiul din interior. Camera de zi devine mai funcțională cu o zonă dedicată relaxării în care să așezi o canapea și o comodă pentru TV. Iar o altă zonă poate fi destinată servirii mesei și un colț poate fi dedicat unui fotoliu confortabil în care să îți petreci serile citind. Poți aborda în același fel și spațiul din grădină sau de pe terasă.

 

O soluție perfectă pentru grădini de orice dimensiuni

Poate fi dificil să împarți spațiul într-o grădină de mari dimensiuni, în comparație cu o terasă sau un balcon. O grădină poate să devină foarte ușor dezordonată, să se murdărească sau să arate neglijent dacă nu este întreținută. 

O soluție simplă este să împarți spațiul grădinii în mai multe secțiuni. Creează o zonă în care să poți lua prânzul sau cina alături de familie și prieteni, o zonă de relaxare și poate încă o zonă în care să vă jucați badminton sau tenis de masă. 

Ai un balcon de mici dimensiuni și ți-ar plăcea să îl pregătești pentru primăvară? Descoperă mai multe idei pentru decorare, aici

 

Folosește spațiul din grădină așa cum îți dorești

Poți să creezi mai multe zone funcționale în grădina ta dacă le separi în colțuri de interes. Plantele verzi în jardiniere îți pot împărți spațiul în mici oaze în care natura este prezentă din abundență - iar posibilitățile de separare a zonelor devin astfel nelimitate. 

O planificare făcută înainte să începi decorarea propriu-zisă te va ajuta să clarifici unde vei așeza piesele de mobilier de grădină și cum vei combina decorațiunile. Integrează și restul elementelor prezente în grădină - un copac, gardul sau un pilon de metal. Nu uita să construiești și spații cu umbră sau care să te adăpostească de vânt atunci când e nevoie.

 

Te-ai mutat de curând într-un nou apartament dintr-un centru rezidențial? Folosește separatorul pentru a obține mai multă intimitate. 

Creează-ți o bucătărie funcțională în aer liber

Atunci când vremea devine foarte plăcută, cei mai mulți oameni încep să petreacă mai mult timp în aer liber. Unii dintre ei își mută inclusiv bucătăria afară. Este foarte relaxant să gătești în serile de vară în bucătăria pe care ți-ai amenajat-o în aer liber.   

O zonă confortabilă și unică pentru dining

Ai posibilitatea să iei masa în grădină toată vara dacă îți vei amenaja un dining în aer liber. Pentru toți cei care iubesc să mănânce afară, această zonă devine foarte apreciată în sezonul cald. 

 

Idee: Delimitează zona pentru dining cu jardiniere înalte pentru a crea un spațiu în care să te simți bine și să te distrezi alături de prieteni și familie. 

Nu uita să așezi zona pentru luat masa cât mai aproape de intrarea în bucătărie pentru a-ți fi ușor să aduci mâncarea sau să strângi masa. 

Creează-ți o oază de relaxare

Rezervă o zonă din grădină exclusiv pentru relaxare. Aici poți să combini un set de grădină confortabil și un șezlong de grădină cu perne moi pentru a obține spațiul perfect pentru relaxare în serile plăcute de primăvară și de vară.

 

Ghivecele în care ai așezat câteva plante pot fi agățate și te pot feri de vânt, priviri indiscrete sau zgomote. Sunt soluția perfectă pentru a crea o atmosferă relaxantă alături de un set luxos pentru terasă. 

Reinventează-ți spațiile din grădină în permanență 

Atunci când folosești multe jardiniere cu plante îți poți redecora sau ajusta spațiul din grădină. Un separator realizat din jardiniere poate fi mutat cu ușurință acolo unde ai nevoie de el. 

 

Oferă-i grădinii tale o explozie de culoare prin plantarea mai multor flori în culori vibrante în jardiniere. Creează un colț confortabil prin plasarea a două jardiniere înalte una lângă cealaltă. În acest fel te vei putea bucura de un moment de relaxare înconjurat de flori colorate. 

Descoperă mai mult

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta