Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 

 

Măsuță de cafea KALVEHAVE
Colțar extensibil VEJLBY
Măsuță de cafea TEBSTRUP

Descoperă o gamă variată de mobilier pentru living și sufragerie

Îți oferim o gamă variată de mobilier pentru sufragerie, living și camera de zi - canapele, canapele extensibile, măsuțe de cafea, fotolii, fotolii tip puf sau tabureți, biblioteci și etajere, bufete şi comode TV - în diverse stiluri și materiale care păstrează amprenta rădăcinilor noastre scandinave. Fie că preferi un stil clasic, rustic sau unul modern, în sortimentul nostru vei găsi cu siguranță ceva în stilul care ți se potrivește. Mobilierul contemporan pentru living poate optimiza spațiul din casa ta, face o cameră mică să pară mai mare și aduce armonie în casa ta. Alege o canapea, o canapea extensibilă sau un fotoliu din material textil gri sau colorat și o gamă întreagă de măsuțe de cafea sau mese de colț din lemn, din metal, cu efect de marmură sau aspect din beton. 

Citește și cum să alegi canapeaua potrivită - forme, materiale și culori

Mobilier scandinav pentru living și camera de zi

Este important să ai o casă confortabilă, primitoare, în care să te simți întotdeauna relaxat și liniștit. Locuința fiecăruia dintre noi este locul unde ne putem exprima personalitatea. Probabil cea mai importantă piesă a camerei de zi - locul unde întreaga familie se adună seara - este canapeaua. Dacă ești în căutarea unei canapele noi, la JYSK, avem o selecție mare de seturi de canapele, canapele extensibile, colțare extensibile și paturi de zi în diferite materiale și culori, și nu facem compromisuri cand vine vorba de design și confort. Vei găsi, de asemenea, canapele mici și mari, în dimensiuni diferite, astfel încât să poți găsi cu ușurință una potrivită pentru camera de zi. Citește mai multe sfaturi pentru a alege o canapea potrivită.

Alege piese de mobilier complementare

Completează decorul cu un fotoliu confortabil, cu o măsuță de colț pe care să pui câteva decorațiuni și cu un taburet sau puf confortabil. Posibilitățile sunt nelimitate. 

De asemenea, nu uita să cumperi accesorii pentru îngrijirea mobilierului. Dacă dorești să îți protejezi podeaua de zgârieturi, este posibil să montezi protecție din fetru sub picioarele pieselor de mobilier.

Inspiră-te din 5 modele de camere de zi sau mini-redecorarea camerei de zi cu un buget mic.