Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Descoperă o gamă variată de mobilier pentru living și sufragerie

Îți oferim o gamă variată de mobilier pentru sufragerie, living și camera de zi - canapele, canapele extensibile, măsuțe de cafea, fotolii, fotolii tip puf sau tabureți, biblioteci și etajere, bufete şi comode TV - în diverse stiluri și materiale care păstrează amprenta rădăcinilor noastre scandinave. Fie că preferi un stil clasic, rustic sau unul modern, în sortimentul nostru vei găsi cu siguranță ceva în stilul care ți se potrivește. Mobilierul contemporan pentru living poate optimiza spațiul din casa ta, face o cameră mică să pară mai mare și aduce armonie în casa ta. Alege o canapea, o canapea extensibilă sau un fotoliu din material textil gri sau colorat și o gamă întreagă de măsuțe de cafea sau mese de colț din lemn, din metal, cu efect de marmură sau aspect din beton. 

Citește și cum să alegi canapeaua potrivită - forme, materiale și culori

Mobilier scandinav pentru living și camera de zi

Este important să ai o casă confortabilă, primitoare, cu mobilă de calitate, în care să te simți întotdeauna relaxat și liniștit. Locuința fiecăruia dintre noi este locul unde ne putem exprima personalitatea. Probabil cea mai importantă piesă a camerei de zi - locul unde întreaga familie se adună seara - este canapeaua. Dacă ești în căutarea unei canapele noi, la JYSK, avem o selecție mare de seturi de canapele, canapele extensibile, canapele cu șezlongcolțare extensibile și paturi de zi în diferite materiale și culori, și nu facem compromisuri cand vine vorba de design și confort. Vei găsi, de asemenea, canapele mici și mari, în dimensiuni diferite, astfel încât să poți găsi cu ușurință o canapea sau un colțar tapițat, cu perne confortabile, cu mai multe locuri, potrivit pentru camera de zi. Citește mai multe sfaturi pentru a alege o canapea potrivită.

Alege piese de mobilier complementare

Completează decorul cu un fotoliu confortabil sau un balansoar relaxant, cu o măsuță de colț sau de cafea dreptungiulară, pătrată sau rotundă pe care să pui câteva decorațiuni, un taburet, un divan sau puf confortabil, o bibliotecă sau etajeră, un dulap sau bufet pentru veselă, o comodă TV, o măsuță de hol care poate fi folosită ca măsuță de toaletă sau pentru cosmetice sau rafturi sau polițe pentru cărți și decorațiuni. Posibilitățile sunt nelimitate. 

De asemenea, nu uita să cumperi accesorii pentru îngrijirea mobilierului. Dacă dorești să îți protejezi podeaua de zgârieturi, este posibil să montezi protecție din fetru sub picioarele pieselor de mobilier.