Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Diferite tipuri de mobilier pentru sufragerie și un scaun de birou din piele artificială

JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou

Dacă ești în căutarea acelui scaun care să se potrivească perfect acasă - chiar și atunci când decizi să faci o mică redecorare în bucătărie, în living sau în birou - ar trebui să aruncai o privire la colecția noastră de mobilier JONSTRUP. Dacă nu o cunoști deja sau îți dorești să afli mai multe despre această colecție axată pe scaune, ai ocazia să o descoperi în acest articol. 

Colecția JONSTRUP este formată din mai multe scaune de dining, scaune și o masă de bar și include chiar și un scaun de birou. În acest articol pe blog, vom descrie câteva dintre produsele care au primit evaluări de 4 sau 5 stele din partea clienților noștri. *

Dining room with dining table and 6 dining chairs around it

Preferi scaunele gri, negre, aurii sau culoarea stejar?

Cel mai popular produs din colecția JONSTRUP este scaunul de dining, care este prezent în mai multe culori și materiale și îți va permite să faci mix & match cu toate scaunele din colecție și să le potrivești cu celelalte piese de mobilier din bucătărie sau dining. Scaunul de dining JONSTRUP din imitație de piele de culoarea coniacului și picioare de culoarea stejarului este cel mai apreciat scaun din această colecție, iar unul dintre clienții noști mulțumiți îl descrie astfel:

„Aceste scaune valorează fiecare bănuț și sunt foarte confortabile [...] Se spune că primești ceea ce plătești, dar nu și în acest caz - primești mult mai mult decât ceea ce plătești.”

Dining table with 4 dining chairs in faux leather

O altă opțiune pentru bucătăria sau dining-ul tău este cel mai recent scaun JONSTRUP din material textil negru, cu un finisaj din metal auriu la capătul picioarelor. Acest model este prezent în gama noastră de câteva luni, dar se bucură deja de un rating de cinci stele și de comentarii pozitive.

Modern dining chairs in black and gold around a white, round table

 

JONSTRUP ÎN BUCĂTĂRIE ȘI ÎN BIROUL DE ACASĂ

Pe lângă toate modelele de scaune de bucătărie disponibile în colecție, JONSTRUP poate fi găsit și în categoria scaunelor de birou. Cu un design clasic curat, este ideal pentru biroul de acasă. Acest model de scaun de birou JONSTRUP se bucură de un rating ridicat și de comentarii pozitive: "Un scaun de birou extrem de frumos și confortabil. De asemenea, arată minunat alături de biroul meu de acasă. L-aș recomanda tuturor!"

A decorated office with a disk and an office chair


LOCUL PERFECT PENTRU O BĂUTURĂ SAU UN MIC DEJUN RAPID

Scaunele și masa de bar JONSTRUP pot fi o alegere excelentă pentru mobilarea barului de acasă. În ton cu întreaga colecție, acestea au un design clasic care le face compatibile cu restul casei. Scaunele sunt disponibile în culorile negru sau alb, iar masa are un aspect extrem de plăcut și, așa cum susține un client mulțumit: "Se potrivesc perfect într-o casă modernă, dar se potrivesc și în stil retro."

Cauți o canapea elegantă? Vezi colecția EGEDAL

A set of bar stools and table in black and oak

 

De ce este atât de populară colecția JONSTRUP?

Cu un rating de 4 sau 5 stele, colecția JONSTRUP este printre cel mai bine vândute, atât online, cât și în magazinele noastre. Acest lucru se datorează prețului bun sau designului? Și de ce nu o combinație între cele două? Din comentariile clienților noștri este clar că relația dintre calitate și preț este extrem de importantă.

Avantajul colecției de mobilier JONSTRUP este că amenajarea bucătăriei, a sufrageriei sau a biroului devine foarte ușoară atunci când ai unul sau mai multe scaune diferite din această colecție. Materialele și culorile vă oferă posibilitatea de a crea o casă atemporală, dar elegantă.

Amenajarea sufrageriei, a bucătăriei și chiar a biroului de acasă devine extrem de ușoară cu ajutorul scaunelor JONSTRUP. Diferitele materiale și culori oferă ceva potrivit pentru toată lumea.

Vezi aici toate articolele JONSTRUP.

* Recenziile clienților provin din următoarele țări: Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Țările de Jos, Slovenia, Marea Britanie, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Belgia și Irlanda

 

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

JONSTRUP: scaunul de dining care te captivează prin simplitatea lui

JONSTRUP: scaunul de dining care te captivează prin simplitatea lui

Creează un decor în culori proaspete de vară

Creează un decor în culori proaspete de vară