Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Living cu canapea din catifea albastră și măsuță de cafea cu lumânări aprinse

EGEDAL - Gama de canapele, fotolii și bănci colorate, cu design elegant

Design elegant, un șezut confortabil și ferm din spumă, picioare din lemn masiv de arbore de cauciuc și tapițerie în culori puternice sau într-o nuanță deschisă de gri. Dacă urmărești aceste caracteristici atunci când îți cauți piesele de mobilier pentru camera de zi, o canapea, un fotoliu sau o bancă din gama EGEDAL ar putea fi perfecte pentru tine.

Gama EGEDAL este disponibilă în trei culori diferite: poți alege o canapea, un fotoliu sau o banca în varianta gri deschis pentru un aspect scandinav și modern, sau o canapea și un fotoliu din catifea albastră, extrem de fină la atingere, care va atrage privirile tuturor atunci când îți vor vizita sufrageria. Pentru cei mai îndrăzneți, avem disponibilă inclusiv o canapea portocalie pare îmbină designul elegant cu energia culorilor puternice.

Dacă vrei să ai un aspect elegant și unitar în camera de zi, poți să optezi pentru varianta în care ai toate piesele de mobilier într-o singură culoare. Iar dacă vrei să încerci o abordare mai non-conformistă, amestecă piese de mobilier în diferite culori și asortează-le pentru un aspect mai jucăuș: gri deschis cu cele din catifea albastră sau portocalie.

Gama EGEDAL este foarte apreciată de clienții noștri. Toate produsele au primit un rating mai mare de 4 stele (din 5).* Citește mai departe și află de ce este atât de specială această gamă de canapele, fotolii și bănci.

Canapea din catifea portocalie EGEDAL:

Living room with an orange sofa filled with cushions and a throw

 

Canapeaua din catifea portocalie EGEDAL este un element de design în sine. Cu siguranță va atrage atenția în sufrageria ta datorită culorii sale vii și îndrăznețe. 

Pe JYSK.bg, unul dintre clienții noștri îi acordă un rating de 5 stele și următorul comentariu:
„O canapea de calitate care este în același timp foarte frumoasă. Materialul din catifea îi oferă un aspect luxos. Se ridică la nivelul așteptărilor mele.”

Canapea și fotoliu gri EGEDAL: 

A living room with a grey sofa, a grey armchair and a coffee table

 

Pentru o casă decorată într-un stil clasic, canapeaua și fotoliul EGEDAL într-o nuanță deschisă de gri sunt o alegere excelentă. Se potrivesc oriunde și le poți adăuga un plus de stil dacă adaugi pături și perne deco în culorile și modelele tale preferate. 

Canapeaua gri deschis din gama EGEDAL primește un rating de 5 stele pe JYSK.nl, alături de comentariul: 
„O canapea super drăguță și în același timp robustă, în stilul anilor cincizeci. Se completează de minune cu fotoliile EGEDAL din aceeași gamă! ”

Fotoliile EGEDAL sunt la fel de apreciate de către un client din Ungaria: „Confortabile și frumoase în același timp. Dar și foarte ușor de asamblat. Suntem mulțumiți de aceste fotolii, am făcut o alegere bună. ”

Bancă gri EGEDAL: 

A grey bench with wooden legs in a hall

 

Banca EGEDAL este o piesă de mobilier extrem de versatilă. O poți folosi pe hol ca să te încalți mai ușor, în dormitor ca să îți alegi ținuta mai ușor sau în sufragerie atunci când ai nevoie de locuri suplimentare. 

Unul dintre clienții noștri danezi îi lasă acest comentariu și un rating de 5 stele:
„Este într-adevăr un produs frumos. Am comandat online banca fără să o fi încercat sau văzut înainte. Dar am fost plăcut surprins, este frumoasă, ușor de asamblat și se potrivește tuturor stilurilor. "

Canapea din catifea albastră EGEDAL: 

A living room with a blue velvet sofa and a coffee table

 

Canapeaua EGEDAL din catifea albastră este una dintre preferatele clienților noștri din gama EGEDAL. Pe JYSK.nl, unul dintre clienții noștri ne-a spus părerea lui:
„O canapea grozavă, are dimensiunile potrivite pentru două persoane, iar materialul din catifea este calitativ și frumos” - și îi acordă un rating de 5 stele.
 

Fotoliu din catifea albastră EGEDAL:

A living room with a blue velvet armchair and a coffee table

 

Fotoliul EGEDAL din catifea albastră va aduce o notă puternică de culoare în sufrageria ta. Cu toate acestea, dimensiunile și materialul sunt cele pe care unul dintre clienții noștri finlandezi alege să le evidențieze într-un comentariu care însoțește ratingul de 5 stele pe care îl acordă:
"Ador textura de velur, iar fotoliu este destul de spațios și confortabil pentru mine."

Noile produse care vor intra în curând în gama EGEDAL 

A living room with a green velvet sofa and armchair a two coffee tables

 

Dacă îți place designul pieselor de mobilier din gama EGEDAL, te anunțăm că avem în vedere noi produse pe care le vom introduce în această colecție la începutul lunii august: o canapea și un fotoliu EGEDAL din catifea verde închis.

Aruncă o privire și la celelalte canapele, fotolii și bănci din sortimentul nostru și descoperă gama de mobilier VIRUM realizată din metal negru, gama VANDSTED realizată din bambusgama elegantă din lemn alb NORDBY, sau DOKKEDAL, cu aspect nordic și modern.

* Recenziile provin din țările care fac parte din JYSK NORDIC: Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Olanda, Slovenia, Regatul Unit, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Belgia și Irlanda.

Ai acasă unul sau mai multe produse din gama EGEDAL? Spune-ne părerea ta în comentarii.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG