Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 

 

Dormitor cu cuvertură de pat bej și perne pentru spate

Noutăți: descoperă textile pentru o casă confortabilă

De fiecare dată când introducem produse noi în sortimentul nostru de textile pentru casă, Category Buyer-ul nostru, Sara Højgaard Rasmussen, ne împărtășește care sunt preferatele ei și povestea din spatele fiecărui articol. „Vreau să evidențiez trei produse diferite care reflectă frumusețea atemporală a naturii. Produsele au un aspect echilibrat - și ați putea spune chiar reconfortant - pe care îl apreciem cu toții în aceste zile”, spune Sara înainte de a continua să-și descrie articolele preferatele în detaliu.

GULDREGN - fețe de pernă

Perne stivuite una peste alta

 

GULDREGN este disponibil în trei versiuni diferite: albastru, trandafiriu și bej. Toate au dimensiunea 50 x 50 cm și au un imprimeu diferit pe fiecare parte.

„Cu GULDREGN ai două produse într-unul singur”, spune Sara zâmbind. „Aceste fețe de pernă au un model diferit pe fiecare parte, așa că poți să-ți alegi preferata într-o zi și să o schimbi în următoarea pur și simplu întorcând perna pe cealaltă față. Poți combina mai multe fețe de pernă în diferite culori pentru un aspect contrastant sau te poți mulțumi cu o singură culoare și poți crea în continuare un aspect dinamic. Totuși, cel mai important este că poți combina diferite nuanțe calme care sunt în concordanță cu designul scandinav pe care îl iubim la JYSK. Fețele de pernă evocă atmosfera unei cabane de vară - relaxată și naturală”, spune Sara.

DUNHAMMER - cuvertură și pernă pentru spate

Dormitor cu cuvertură de pat bej și perne pentru spate

 

DUNHAMMER este disponibil atât ca cuvertură de pat, cât și ca pernă pentru spate. Cele două produse au culoarea bej, cu cerculețe brodate în țesătură și volane pe margini.

Cuvertura de pat are dimensiunea 220 x 240 cm și este potrivită pentru un pat dublu. Perna pentru spate are dimensiunea 35 x 75 cm si este ideală pentru sustinerea spatelui, de exemplu, atunci cand vrei sa citesti in pat.

„Avem ocazia să ne bucurăm de un design minunat”, spune Sara. „Culoarea naturală este blândă pentru ochi și creează o atmosferă plăcută care ne încurajează să exersăm într-un ritm mai încet și să ne reconectăm cu natura, cu cei dragi și cu noi înșine. Volanele romantice sunt cu adevărat cireașa de pe tort și te vor face să iubești această cuvertură de pat”, spune Sara zâmbind.

MASKROS - covor

Covor rotund de interior-exterior si covoare pătrate în diferite culori naturale

 

MASKROS este un covor foarte versatil”, spune Sara. „Îl poți folosi atât în interior, în sufragerie sau bucătărie, cât și în exterior. De ce să nu îl așezi sub setul de pe terasă și să-ți bei cafeaua de după-amiază în aer liber?” Întreabă Sara zâmbind, înainte de a continua: „Îl poți întoarce – ambele părți arată grozav – dacă vrei să reziste mai mult. Încă o dată, cred că acest design ne încurajează să ne bucurăm de viață alături de cei dragi”, termină ea.

 

 

Suntem mândri de faptul că la JYSK majoritatea produselor noastre textile sunt certificate OEKO-TEX Standard 100. Aflați mai multe aici.

Descoperă mai mult

5 sfaturi despre cum să îți decorezi casa cu textile

Noutăți: Corpuri de iluminat care îți înfrumusețează locuința

Întâmpină primăvara cu tonuri de verde-albăstrui din noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.