Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Zonă de luat masa, perne într-un fotoliu, pătură matlasată

Noutăți: descoperă textile pentru o casă confortabilă

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație

Cuvinte cheie: produse textile pentru casa

Dacă îți plac accesoriile moi și confortabile, Sarah Højgaard Rasmussen are câteva surprize pentru tine. Sarah este Category Buyer-ul nostru pentru categoria de textile pentru casă și am rugat-o să ne spună care sunt textilele ei preferate din noua noastră colecție. „Am selectat un covor de iută, o pătură matlasată și una dintre pernele noastre clasice care adaugă o notă personală casei tale”, începe ea.

SOLSIKKE - covor din iută

Covor de iută sub masă în zona de luat masa

 

SOLSIKKE este un covor din iută foarte rezistent”, spune Sara despre covorul ei favorit din sortiment. „Aspectul rustic creează un contrast frumos cu multe tipuri diferite de stiluri de amenajari interioare: romantic, clasic sau modern. Culoarea este naturală și atât nevopsită, cât și nealbită, așa că îmi amintește de o perioadă mai simplă. Îl folosesc pe terasa mea acoperită pentru a amplifica senzația de cămin.” SOLSIKKE este fabricat din fibre vegetale și țesut manual..

VALERIANA - perne decorative în carouri

Pernă gri, alb murdar, în carouri într-un fotoliu

 

„Am adăugat două noi perne în carouri la colecția elegantă de perne VALERIANA”, spune Sarah. „Au un aspect foarte clasic, dar cu o notă retro. Îmi place cum adaugă culoare interiorului într-un mod subtil.” Pernele VALERIANA au o husă care are în compoziție 70% bumbac și 30% in și o umplutură cu pene care le face foarte comode.

SKOVSTJERNE - pătură matlasată

Pătură matlasată pe fotoliu

 

SKOVSTJERNE este o pătură matlasată care mă duce cu adevărat înapoi în timp”, continuă Sara. „Este modernă, dar are în același timp un aspect vintage cu modele colorate. Sunt de părere că echilibrul dintre tonurile de roșu și albastru este bine realizat. Cu un aspect grafic, pătura matlasată poate fi un element cheie pentru un decor elegant”, termină ea.

 

 

Suntem mândri de faptul că la JYSK majoritatea produselor noastre textile sunt certificate OEKO-TEX Standard 100. Aflați mai multe aici.