Covoare mici și mari pentru interioare moderne

Covoarele, alături de alte obiecte decorative din materiale textile precum pernele decorative sau păturile, pot transforma imediat o cameră monotonă într-una veselă și plină de viață. Avem o gamă variată de covoare ieftine pentru un living, hol, dormitor sau o sufragerie modernă, în diverse dimensiuni și culori, cu formă dreptunghiulară care se vor potrivi cu orice decor.

Alege covorul de calitate care se potrivește cu design-ul locuinței tale și va spori confortul de acasă: covoare țesute sau confecționate din materiale pufoase și moi, cu fir scurt și design scandinav. Fie că au țesătură plată sau firul mai lung, sunt rotunde sau dreptunghiulare, groase sau subtiri, fabricate din bumbac sau din imitație de blană, covoarele au rol funcțional, dar și decorativ - îți vor împrospăta casa. Adaugă confort și stil casei tale cu mai multe covoare de calitate, dar ieftine. Mai mult, adaugă un plus de protecție și previne alunecarea covorului cu o baza antialunecare. 

Citește și covoare: avantajele folosirii lor și sfaturi pentru amenajare

  Covoare - Covoare int./ext.

  O ofertă excelentă
  Covor BALSATRE 160x230 gri/alb
  300 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 39%
  Covor RIPS 130x193 negru/bej
  235 Lei/buc
  299 Lei /buc
  REDUCERE 21%

  Covoare - Covoare mari

  Covor GLORIOSA 140x200 natur
  150 Lei/buc
  175 Lei /buc
  REDUCERE 14%
  În limita stocului disponibil
  Numai în magazine
  Covor SOLSIKKE 140x200 natur
  275 Lei/buc
  349 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  Covor STORMHATT imit. blană 140x200 maro
  300 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Numai în magazine
  Covor VILLEPLE 130x193 gri
  300 Lei/buc
  429 Lei /buc
  REDUCERE 30%
  Covor VILLEPLE 180 gri
  375 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Covor GEDEBLAD 140x200 bej
  600 Lei/buc
  799 Lei /buc
  REDUCERE 24%

  FOLOSEȘTE COVOARE ÎN DECORUL CASEI

  Utilizarea covoarelor în interior este foarte populară. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că poți alege din mai multe tipuri de covoare de diferite dimensiuni și materiale. În general, alegerea materialului poate depinde foarte mult de locul în care urmează să fie amplasat covorul. Este plăcut să calci pe un covor moale și cu fire lungi sub măsuța de cafea sau sub / lângă pat. Dacă dorești un covor sub masa de dining sau pe hol, poate fi avantajos să alegi un covor țesutsau cu fire scurte, ușor de curățat și care nu se deteriorează din cauza murdăriei și a resturilor alimentare.

  Un covor colorat pentru fiecare cameră

  Dacă dorești un covor practic, este întotdeauna sigur să alegi un covor în culori clasice precum negru și gri. În mod alternativ, poți alege un covor multicolor pe care poate fi mai dificil să vezi petele. Cu toate acestea, la JYSK, avem și covoare colorate în roz, verde, albastru, alb și culori naturale, care pot oferi interiorului un aer proaspăt. Poți alege și mochete sau, un covoras pentru parchet sau o traversa pentru podeaua de pe hol sau din bucatarie. 

  Citește mai multe despre avantajele utilizării covoarelor în interior.

  SFATURI PENTRU ALEGEREA MĂRIMII 

  În funcție locul în care vei să pui covorul: sub pat, canapea sau masă, este important să iei în calcul și dimensiunea. Covorul ar trebui să ajungă doar sub măsuța de cafea sau ar trebui să cuprindă și spațiul din jurul canapelei? Ar trebui ca scaunele de dining să poată sta pe covor sau nu? Toate acestea te ajută să decizi ce mărime să alegi. Dacă ai o masuță de cafea sau o masă de dining rotundă, poate vei dori să alegeți un covor rotund.

  CURĂȚAREA PETELOR

  Mulți oameni considera că mocheta nu este practică, deoarece are nevoie de curățare și întreținere în mod constant. În caz unor mici accidente, citește sfaturile noastre despre cum să cureți de vinul roșu de pe covor, de exemplu.