Covoare mari și medii pentru o sufragerie frumoasă

Descoperă gama noastră variată de covoare de dimensiuni mari destinate sufrageriei și dormitorului. Alege un covor modern și pufos pentru living, care va face atmosfera mai primitoare. Optează pentru o schemă neutră de culori: covoarele noastre în tonuri de alb-murdar, natur, gri și bej se vor potrivi atât unui decor elegant, cât și unuia modern, minimalist. Covoarele sunt, în general, moi și confortabile pentru picioare, dar au, de asemenea, avantajul că pot să absoarbă sunetul și să îmbunătățească acustica unei camere cu parchet laminat sau o podea din lemn masiv. Un covor mare acoperă o suprafață mai mare și asigură astfel o acustică mai bună decât covoarele mici. La JYSK avem o selecție de covoare frumoase și colorate, în modele deosebite și diferite țesături, mai subtiri sau mai groase. 

Poți să alegi un covor cu forme geometrice pentru a atrage atenția asupra podelei încă din prima clipă. Covoarele mari cu forma dreptunghiulara aduc un plus de stil sub fotoliu în living sau sub pat în dormitor, și contribuie la înfrumusețarea casei tale.

Citește și cum să cureți petele de vin roșu de pe covoare.

  Covoare - Covoare mari

  Covor KYSTMAURE 140x200 natur/negru
  150 Lei/buc
  299 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  Numai în magazine
  Covor VILLEPLE 130x193 gri
  300 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Covor VILLEPLE 180 gri
  375 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Covor VANDMYNTE 140x200 bej/negru
  200 Lei/buc
  449 Lei /buc
  REDUCERE 55%
  Numai în magazine
  Covor STORMHATT imit. blană 140x200 maro
  375 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 24%

  Spălarea și întreținerea covoarelor mari

  Marea majoritate a covoarelor mari din sortimentul nostru nu rezistă la spălare în mașina de spălat, dar în schimb acestea pot fi șterse cu o cârpă umedă. În plus, viața covorului este prelungită prin utilizarea acestei metode. Cu toate acestea, unele covoare pot fi spălate la 40 de grade și uscate la temperatură scăzută. Verificați specificațiile produsului astfel încât să nu riscați să deteriorați covorul. În plus, puteți desigur, de asemenea, aspira și scutura covorul.