Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Mobilier și accesorii pentru depozitarea lucrurilor

La JYSK vei găsi o gamă extinsă de mobilă de depozitare pentru casa ta. Alege piesele de mobilier care se potrivesc cu designul interior al casei tale și contribuie pe lângă funcționalitate și cu un aspect estetic deosebit. De la dulapuri şi coşuri de răchită, până la cutii de depozitare din plastic şi rafturi, alege soluțiile potrivite pentru locuința ta: dulapuri, comode cu sertare, etajere, biblioteci, coşuri, pantofare şi multe altele – la preţuri scăzute și cu diferite stiluri, modern sau elegant. Mobilierul din lemn masiv sau din furnir decorativ te va ajuta să îți depozitezi în siguranță toate hainele și obiectele personale. 

Citește și 7 idei inteligente de depozitare pentru hol. 

Inspirație pentru mai multă ordine acasă

Uneori poate fi dificil să-ți menții casa îngrijită și ordonată într-o zi aglomerată. Din fericire, la JYSK avem o mulțime de soluții de depozitare care îți pot ușura viața de zi cu zi, indiferent dacă ai nevoie de mobilier din lemn, metal, plastic, bambus sau laminat.

Creează mai mult spațiu pe podea

Dacă nu ai mult spațiu disponibil sau îți dorești să ai mai mult, poți alege o piesă de mobilier care poate fi montată pe perete, cum ar fi un raft de perete, o etajeră de perete sau un dulapior de încălțăminte.
Înlocuiește ușile clasice ale dulapului cu uși glisante - vei avea mai mult spațiu în fața dulapului și poți profita astfel de potențialul camerei. Este deosebit de avantajos dacă nu ai cameră atât de mare. Alege ușile glisante cu oglindă și vei avea mai multe beneficii. De asemenea, nu uitați să cumperi umerașe pentru garderobă, astfel încât hainele să fie aranjate frumos.

Citiește aici cum să alegi dulapul potrivit în funcție de garderobă

Asigură-te că vei curăța cu ușurință rafturile, sertarele, coșurile și cutiile

Avem multe lucruri care pot fi ascunse în viața de zi cu zi, dar care ar trebui să fie totuși ușor de găsit atunci când ai nevoie de ele. Poate fi vorba de jucării, fețe de masă, pahare de vin, cravate sau altceva. Pentru acestea, comodele, rafturile, separatoarele pentru camere și diverse coșuri și cutii de depozitare sunt ideale și se potrivesc atât în ​​camera de zi, cât și în birou și dormitor.

Ce piesa de mobilier ar trebui să aleg?

Dacă nu știi ce piesă de mobilier de depozitare să alegi, în primul rând ar trebui să ieiîn considerare pentru ce îl vei folosi și cât spațiu ai. În plus, este vorba și despre ceea ce ți se potrivește și se încadrează în decorul casei tale.
În casele mai mici, poate fi avantajos să alegi o piesă de mobilier multifuncțională, cum ar fi un separator de cameră care poate funcționa atât pentru a separa vizul două zone cât și ca raft cu spațiu pentru decorațiuni și depozitare.

Citește blogul nostru și inspiră-te pentru soluții de stocare inteligentă și ordine în case mici și mari.