Pantofare și suporturi pentru pantofi ca să păstrezi toată încălțămintea în ordine

Vezi gama noastră extinsă de pantofare și dulapuri pentru încălțăminte. Alege un pantofar la preț accesibil, cu design modern și practic, cu rafturi sau tip dulapior. Pentru că încălțămintea poate fi greu de depozitat sau de organizat - poți păstra pantofii organizați cu un pantofar sau un dulap pentru încălțăminte în stil clasic, rustic, modern. Alege unul dintre dulapurile înalte și subțiri, rezistente, metalice sau din lemm de stejar, fag, bambus, cu o mulțime de rafturi și sertare și compartimente pentru mai multă depozitare sau optează pentru un pantofar scund cu mai multe rafturi pentru a păstra mai multe perechi de pantofi sau papuci la vedere. Pentru haine poți alege un suport pentru umerașe, un cuier pentru hol. Poți de asemena să așezi o bancă pentru hol și un încălțător lângă pantofar ca să te încalți mai ușor.  

Citește și 7 idei inteligente de depozitare pentru hol. 

Pantofare din diverse materiale

Pantofarele din metal au un aspect contemporan, sunt ușor de mutat și se potrivesc perfect pe holurile înguste - de aceea va fi mai ușor să-ți găsești pantofii atunci când ești pe grabă. În schimb, pantofarele din lemn cu un design scandinav sunt excelente pentru păstrarea pantofilor feriți de privirile oaspeților. 

Diferite stiluri și culori 

Dulapurile pentru încălțăminte sunt disponibile în diferite culori: albe, bej, crem, natur, negre, cu mânere din metal negru sau lucios. Alege un pantofar în stil scandinav, cu diferite tipuri de compartimentare care să te ajute să depozitezi cât mai multe perechi de pantofi și completează cu un cuier de perete sau un cuier pom în care să păstrezi hainele pentru exterior și accesoriile. Adaugă și o băncuță pentru hol, poți alege din diferite stiluri și culori.