Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Agatatoare si banca hol

7 idei inteligente de depozitare pentru hol

Spațiul din hol este primul lucru pe care îl văd oaspeții atunci când vin în vizită la tine. De aceea, este important să păstrezi holul frumos și ordonat pentru a le oferi oaspeților o primă impresie pozitivă. Ar fi ideal ca holul tău să le ofere acestora o atmosferă primitoare, iar pentru asta, ordinea și soluțiile de depozitare sunt de mare ajutor.

Iată câteva idei de depozitare inteligentă pentru holul tău și pentru a preveni haosul și dezordinea de pe hol.

Bucură-te mai mult de spațiul de pe perete

Când vine vorba de depozitarea inteligentă și practică pe hol, cuierele pentru haine sunt o necesitate. Diferitele forme și modele de agățătoare sunt atât decorative, cât și practice, deoarece poți agăța jachetele, gențile sau orice altceva pe ele. De exemplu, ai putea monta agățătorile la diferite înălțimi pentru a oferi holului un aspect mai dinamic, fără a crea un aspect dezordonat. 

Depozitare inteligentă pe hol, cu mobilier practic

O altă soluție de depozitare inteligentă este utilizarea mobilierului multifuncțional. Băncile de depozitare și rafturile pentru pălării sunt soluții clasice și populare printre cei mai mulți dintre noi.

De asemenea, ai putea încerca să așezi un scaun funcțional în hol. Acest lucru îți va oferi atât o soluție inteligentă de depozitare, cât și o măsuță practică pe hol. De exemplu, te poți așeza pe el atunci când îți legi șireturile.

Descoperă mai multă inspirație pentru amenajarea holului.

Cuier hol si banca VANDSTED

Gândește diferit amenajarea holului

Depozitarea practică și inteligentă pe hol înseamnă să îndrăznești să ai o abordare diferită și să le dai obiectelor pe care le ai deja o nouă utilitate, una mai creativă. De exemplu, un pantofar care ocupă foarte puțin spațiu, poate dobândi cu ușurință o altă utilitate în plus față de stocarea pantofilor. Pălăriile, mănușile și fularele pot fi ușor ascunse într-un dulap pentru pantofi. Asta înseamnă că vor fi ușor accesibile fără să aglomereze holul.

Creează-ți propriul sistem de rafturi pentru depozitare

O altă idee ar putea fi să montezi câteva rafturi pe perete, unul deasupra celuilalt. Acest lucru îți va oferi un sistem de rafturi personalizat cu spațiu pentru obiecte decorative sau coșuri de depozitare mici. Rafturile pot fi obiecte decorative în sine, ajutând astfel la îmbunătățirea designului pe care l-ai creat în interior și, de asemenea, făcând depozitarea pe hol mai practică și mai inteligentă.

Folosește o bară magnetică pentru cuțite ca suport pentru chei

O altă idee de depozitare inteligentă este utilizarea unei bare magnetice pentru cuțite pentru a avea la vedere cheile tot timpul. Cu toții am experimentat momente în care nu ne-am putut găsi cheile. Creează-ți un obicei și agăță-ți cheile pe un magnet pentru cuțite și nu vei mai întârzia din cauză că nu ți-ai găsit cheile. 

Folosește spațiul pe înălțime

Depozitarea inteligentă pe hol se referă la utilizarea optimă a spațiului. Dacă ai un hol cu tavan înalt, poate fi o idee bună să montezi rafturi pe înălțimea pereților. Dacă ai o mulțime de obiecte aglomerate pe podea, holul tău va arăta în curând dezordonat și va părea mult mai mic decât este de fapt.

O soluție ar putea fi să montezi rafturi pe înălțimea pereților pentru a crea spațiu de depozitare suplimentar. Îndepărtarea lucrurilor din câmpul vizual va ca holul să arate mult mai ordonat.

Agatatoare cuier hol

Evită dezordinea de pe podea

Un alt avantaj al depozitării lucrurilor la o înălțime considerabilă față de podea este că vei elibera acest spațiu de multitudinea de obiecte. Pantofii și gențile de pe podea pot avea un aspect deosebit de dezordonat. Dacă vei elimina aceste lucruri de pe podea, te vei bucura de o gură de aer proaspăt pe hol și vei crea în același timp o senzație de spațiu mai mare.

Sfat: Într-un hol mic, cu dulapuri cu mai multe uși, este o idee bună să montezi rafturile deasupra ușilor, pentru a utiliza cât mai bine spațiul disponibil pe verticală.