Pantofare și suporturi pentru pantofi ca să păstrezi toată încălțămintea în ordine

Vezi gama noastră extinsă de pantofare și dulapuri pentru încălțăminte. Alege un pantofar la preț accesibil, cu design modern și practic, cu rafturi sau tip dulapior. Pentru că încălțămintea poate fi greu de depozitat sau de organizat - poți păstra pantofii organizați cu un pantofar sau un dulap pentru încălțăminte în stil clasic, rustic, modern. Alege unul dintre dulapurile înalte și subțiri, rezistente, metalice sau din lemm de stejar, fag, bambus, cu o mulțime de rafturi și sertare și compartimente pentru mai multă depozitare sau optează pentru un pantofar scund cu mai multe rafturi pentru a păstra mai multe perechi de pantofi sau papuci la vedere. Pentru haine poți alege un suport pentru umerașe, un cuier pentru hol. Poți de asemena să așezi o bancă pentru hol și un încălțător lângă pantofar ca să te încalți mai ușor.  

Citește și 7 idei inteligente de depozitare pentru hol. 

18 products
    18 products

    PANTOFARE DIN MATERIALE DIFERITE

    Pantofarele din metal au un aspect contemporan, sunt ușor de mutat și se potrivesc perfect pe holurile înguste - de aceea va fi mai ușor să-ți găsești pantofii atunci când ești pe grabă. În schimb, pantofarele din lemn cu un design scandinav sunt excelente pentru păstrarea pantofilor feriți de privirile oaspeților. 

    Diferite stiluri și culori 

    Dulapurile pentru încălțăminte sunt disponibile în diferite culori: albe, bej, crem, natur, negre, cu mânere din metal negru sau lucios.