Plăpumi și pilote confortabile pentru orice sezon

Dacă ești în căutarea plăpumii perfecte pentru dormitor sau pentru o canapea extensibilă, ai ajuns în locul potrivit. În Danemarca, luăm plăpumile foarte în serios, alegând deseori diferite tipuri de plăpumi calduroase care să se potrivească fiecărui sezon. Acest interes pentru confort se reflectă în selecția de plăpumi și pilote pe care o vei găsi pe această pagină și în magazin. Gama noastră acoperă dimensiunile potrivite pentru o persoană, simple sau plăpumi duble pentru două persoane, precum și toate nivelurile de calitate și de preț.

Îți oferim o gamă variată de plăpumi și pilote din umplutură naturală sau cu umplutură din fibre. Alege o plapumă din puf de gâscă foarte călduroasa pentru sezonul rece sau o plapumă de vară din fibre pentru sezonul cald. Adaugă și perne din umplutura naturala, din fibre sau din spuma și vei avea un pat foarte confortabil.

Vezi ghidul pentru alegerea plăpumii potrivite.

  Bebeluși/copii - Plăpumi copii

  Plapumă JUN 400g SOLA 90x130
  2 buc. la 99 Lei
  99 Lei /buc
  CAMPANIE
  basic
  Numai în magazine
  Plapumă JUN 400g TRONFJELLET 90x130
  100 Lei/buc
  199 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus
  Numai în magazine

  Plăpumi Grele - PLUS

  ?
  Plapumă grea 7 kg GJENDETUNGA 135x200
  2 buc. la 399 Lei
  399 Lei /buc
  CAMPANIE
  plus
  Exclusiv Online

  Umplutură naturală - PLUS

  ?
  Plapumă 300g FALKETIND răcoroasă 135x200
  300 Lei/buc
  599 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus
  Exclusiv Online
  Plapumă 750g FALKETIND căldur. 135x200
  425 Lei/buc
  849 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus
  Plapumă 900g GALDEBERGET căldur. 135x200
  350 Lei/buc
  699 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus

  Umplutură naturală - GOLD

  ?

  Umplutură naturală - Diverse

  O ofertă excelentă
  Plapumă 1000g SUNNDAL răcoroasă 135x200
  100 Lei/buc
  199 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  basic
  O ofertă excelentă
  Plapumă 600g LIABERGET răcoroasă 135x200
  125 Lei/buc
  329 Lei /buc
  REDUCERE 62%
  plus

  Dormi profund sub o plapumă confortabilă de la JYSK

  Un somn bun este esenţial pentru sănătatea ta. Când te trezești cu forţe proaspete şi bine odihnit, ai suficientă energie pentru a rezolva problemele din ziua care tocmai a început. Alegerea plăpumii potrivite pentru tine este unul dintre lucrurile simple pe care le poți face pentru a-ți asigura un somn bun.

  La JYSK vei găsi o selecţie variată de plăpumi simple şi plăpumi duble cu umplutură naturală (puf şi pene) sau umplutură cu fibre. Umplutura pe care o vei alege depinde de preferinţele tale.

  Plăpumi diferite în funcție de sezon

  Multe persoane utilizează aceeaşi plapumă pe tot parcursul anului, dar, de fapt, ideal ar fi să avem două plăpumi, una de vară şi alta de iarnă, mai călduroasă. Utilizând două plăpumi nu vei petrece nopţi albe transpirând vara şi vei beneficia de căldură pe timp de iarnă. Totodată, cele două plăpumi vor rezista mai mult decât una singură folosită tot timpul anului.

  Când vine momentul să alegi o plapumă nouă, trebuie să iei mai multe decizii. Să aibă umplutură naturală sau cu fibre? Să fie o plapumă dublă? Cât de călduroasă ar trebui să fie? Ce lungime să aleg? Vizitează magazinul JYSK din orașul tău şi vei primi toate sfaturile şi îndrumările de care ai nevoie. De asemenea, poţi să accesezi site-ul nostru şi numeroasele ghiduri pe care le vei găsi aici.