Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Pături pufoase
Pături pufoase croșetate
Pături ieftine

Pături

Vezi gama noastră variată de pături decorative într-o varietate de modele, dimensiuni și materiale. Alege pături pufoase pentru vremea rece sau pături lejere pentru anotimpul cald. O pătură va aduce mai mult confort în casa ta întotdeauna.

Ghiduri și articole blog

Galben, culoarea verii 2018, a inspirat colecția Nordic Mood de vară

Galben este culoarea care a stat la baza colecției recurente Nordic Mood, prezentă în magazinele JYSK începând cu luna mai. Deși poate fi o provocare să o integrezi în design-ul casei, galbenul este în vogă în această vară și este foarte potrivit pentru sezonul cald. Află mai multe.

Noile trenduri din sezonul primăvară-vară: Hygge, Simplified Luxury și Urban Roots

Descoperă noul univers al colecției de accesorii și decorațiuni pentru casă pe care JYSK o propune pentru sezonul primăvară-vară. Ți-am pregătit un univers bazat pe armonie și liniște, definit de trei trenduri pe care le poți integra cu ușurință în casa ta: Hygge, Simplified Luxury și urban Roots.

Culoarea anului 2018: Ultra Violet, culoarea imaginației și a inventivității

Reprezintă originalitatea, inventivitatea și gândirea vizionară. Este considerată un simbol al misterelor cosmosului, al descoperirilor și a ceea ce ne așteaptă în viitor. Așa descriu specialiștii de la Institutul pentru culori Pantone culoarea anului 2018, Ultra Violet. Află mai multe.

Trenduri în designul interior în 2018: linii circulare, catifea și spații monocrome

Începutul de an înseamnă înnoire. Noi trenduri, noi direcții, noi culori, noi materiale care vor domina spațiile interioare moderne. Ce predicții au designerii pentru anul 2018? Ce trenduri vor domni în următoarele 12 luni? Vezi trendurile pe care designerii mizează în acest an.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard