Pături pufoase și confortabile pentru dormitor și living

Păturile pentru dormitor sau camera de zi sunt confortabile, călduroase și extrem de utile. Alege o pătură simpla și pufoasa din materiale naturale, bumbac sau materiale sintetice pentru casa ta care va avea și rol decorativ, dar și unul funcțional, și pe care o vei putea folosi în serile mai răcoroase, atunci când stai pe canapea în sufragerie sau te relaxezi pe un fotoliu din living sau în pat.

Pături în diferite modele și culori

Vezi gama noastră de pături care aduc un plus de eleganță și culoare oricărei camere, fie că o vei așeza pe brațul fotoliului sau că va înfrumuseța o canapea gri. Păturile sunt foarte utile și dacă ai invitați care rămân la tine peste noapte sau dacă mergeți la picnic în parc într-o după-amiază de duminică. Alege pături frumoase în diferite culori: gri, alb, roz, albastru, verde, la preturi accesibile.

PĂTURI FĂRĂ SUBSTANȚE NOCIVE

Majoritatea păturilor noastre sunt certificate cu OEKO-TEX, cea mai importantă etichetă mondială în materie de sănătate și mediu. Etichetarea OEKO-TEX reprezintă și asigurarea clientului că produsul nu conține cantități dăunătoare de substanțe cunoscute a fi problematice pentru sănătate. Atunci când un articol poartă marca OEKO-TEX Standard 100, întregul produs este testat pentru chimicale nocive, inclusiv piesele non-textile, cum ar fi fermoarele.