Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Mobilier de birou pentru un mediu de lucru plăcut

Chiar dacă lucrezi într-o clădire de birouri sau la biroul de acasă, ai nevoie de un mediu plăcut care să te ajute să fii productiv - aici îți vine în ajutor JYSK, locul de unde îți poți lua tot mobilierul pentru birou care să te ajute să îți faci treaba cât mai bine. Îți lipsește inspirația pentru designul biroului sau mobilierul tău vechi de birou are nevoie de o înlocuire? Avem o selecție mare de birouri / mese pentru computer, birouri ajustabile pe înălțimescaune de birou, scaune pentru gaming și spații de depozitare pentru birou.

Dacă nu ai suficient spațiu pentru un birou acasă sau ai nevoie de un birou sau un scaun de birou ergonomic, pentru că stai cu laptopul sau tableta pe canapea sau în pat, poate îți dorești un suport pentru laptop. În cazul scaunelor de gaming, spătarul oferă o postură corectă și elimină presiunea asupra gâtului, mânerele susțin brațele, iar tetiera oferă suport optim pentru cap. La JYSK vei găsi o gamă variată de mobilier de birou, scaune de birou și scaune de gaming de bună calitate.

Citește și sfaturi pentru amenajarea biroului de acasă care te vor face mai productiv. 

Inspirație pentru biroul de acasă

Petrecem mult timp la birou, de aceea avem nevoie de un mediu plăcut în care să fim productivi. Avem o gamă variată de birouri, staţii de lucru pentru PC, suporturi pentru laptop şi scaune pentru birou la preţuri accesibile, care te vor ajuta să îți faci spațiul de lucru de acasă mai confortabil. Vezi gama noastră extinsă de mobilier pentru birou care include si scaune ergonomice si birouri pentru copii, elevi și tineret. Un scaun directorial ergonomic oferă un spătar, șezut și mânere reglabile pentru o postură corectă la birou. 

Citește 5 sfaturi pentru amenajarea biroului de acasă.

Ușor de transportat și asamblat

Pe cât posibil, piesele noastre de mobilier sunt ambalate în pachete plate pentru a fi uşor de transportat acasă. De asemenea, acestea sunt însoţite de instrucţiuni pentru asamblare, de aceea le poți asambla cu ușurință și poți începe să le utilizezi rapid.

Scaune de birou din materiale diverse

Scaunele de birou sunt realizate din tapițerie din material textil, imitație de piele sau lemn de stejar și au cadrul ajustabil dintr-o combinație de materiale: metal și plastic. Poți alege un scaun de birou dintr-o varietate de culori: albe, negre, gri, crem, bej, nisipiu. Scaunele de gaming au LED-uri colorate diferite: albastre, verzi, roșii, galbene. 

Ce îți trebuie pentru biroul de acasă

Fie că ai o cameră dedicată biroului / spațiului de lucru, sau că ai găsit suficient spațiu în dormitor, hol sau sufragerie pentru a amenaja un birou, există câteva lucruri care îți sunt necesare.

1. Stai confortabil - asigură-te că ai un scaun de birou confortabil,ajustabil sau reglabil, care îți asigură un suport optim spatelui și că vei obține suportul necesar, pe lângă faptul că are un design frumos. Acest lucru este deosebit de important dacă obișnuiești să te joci mai multe ore. Din fericire, la JYSK poți cumpăra un scaun de birou sau un scaun de gaming care îndeplinește ambele cerințe.

2. Un birou practic și îngrijit - un element cheie al biroului este că trebuie să îndeplinească mai multe cerințe. Dacă biroul trebuie utilizat ca stație de lucru, acesta trebuie să fie funcțional, poate fi ridicat și coborât, poate avea un spațiu pentru depozitare și sertare pentru depozitarea hârtiilor și a diverselor materiale de birou. Dacă biroul utilizat pentru hobby-uri, poți alege un birou minimalist și simplu, care oferă un spațiu bun pentru picioare.

3. Depozitarea materialelor de pe birou - Iată diverse soluții de mobilier pentru depozitare care te poate ajuta să muți obiectele de pe masă în sertare și dulapuri. De exemplu, alege o comodă cu sertare pe roți, o bibliotecă sau o etajeră sau un raft. De asemenea, folosește un suport pentru reviste sau coșuri și cutii care sunt în același timp și decorative.

4. Iluminare bună - o lampă de birou eficientă îți oferă cele mai bune condiții de lucru pentru a te concentra asupra muncii - mai ales atunci când este întuneric afară. Adesea, o lampă de tavan nu este suficientă. JYSK are o selecție largă de corpuri de iluminat, atât decorative cât și practice.