Protecție pentru podea și accesorii pentru birou

Creează-ți spațiul perfect de lucru cu ajutorul protecției pentru podea, un suport pentru monitor, o masă pentru laptop și o comodă cu sertare cu rol de organizator pentru depozitarea documentelor sau a instrumentelor pentru scris. Protejează-ți podeaua sau covorul cu o protecție transparentă pentru parchet la îndemână. Este o modalitate ușoară să eviți zgârieturile provocate de roțile scaunului de birou sau să te asiguri că covorul tău nu va avea niște dâre urâte. 

Suporturi pentru laptop și comode cu sertare care te ajută să te organizezi

La JYSK vei găsi, un suport sau o masă pentru laptop din diverse materiale, cu design modern, înălțimi diferite și funcții multiple. În acest fel, poți face o pauză de la scaunul de birou și te poți așeza pe canapea sau fotoliu. Dacă ai prea multe lucruri pe birou, o bibliotecă, o etajeră sau o poliță este o alegere foarte bună pentru depozitare, astfel încât să îți fie ușor să păstrezi hârtiile și alte obiecte. O comodă cu sertare și roți este de asemenea ușor de deplasat prin camera.

Un suport pentru laptop îți oferă libertatea de a lucra de unde vrei, mai ales dacă obișnuiești să ai un spațiu de lucru acasă. Acum e foarte ușor să îți termini proiectele lucrând din pat sau pe canapea, într-o poziție confortabilă.

Alege și o comodă cu sertare pentru depozitarea documentelor, a hârtiei de imprimantă sau a diverselor instrumente pentru scris.

Protecție pentru podea care îți completează spațiul de lucru

La JYSK, avem o gamă largă de protecții din plastic atât pentru covoare, cât și pentru podele dure. Dacă vrei să îți protejezi podeaua atunci când stai la birou, cea mai bună soluție este o protecție pentru parchet. Protecțiile pentru podea au spatele antiderapant, arată ca un covor transparent, iar acest lucru îți va fi de ajutor mai ales dacă folosești un scaun pentru birou cu roți.