Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Dormitor JYSK
Plăpumi umplutură naturală și artificială
Mobilier dormitor JYSK

Dormitor: mobilier dormitor, saltele, plăpumi și perne

JYSK vă oferă o gamă extinsă de mobilă de dormitor, saltele, plăpumi, perne şi aşternuturi şi dispune de un sortiment bogat care să se potrivească modului în care dormiţi, totul la preţuri convenabile.

Gama noastră de saltele este numită DREAMZONE şi este disponibilă în categoriile BASIC, PLUS şi GOLD. Cu BASIC veţi obţine o saltea bună la un preţ bun. Cu PLUS veţi obţine un plus de confort şi calitate. Iar cu GOLD veţi obţine absolut cea mai bună calitate de pe piaţă.

Ghiduri și articole blog

Shop the look: Același dormitor, 4 idei de amenajare

Am amenajat același dormitor în patru stiluri diferite - feminin, masculin, natural și scandinav, folosind culori benefice pentru relaxare și produse cu design atractiv, din materiale plăcute la atingere. Descoperă cum am transformat o cameră mică folosind decorațiuni diferite.

Studiu despre somn: Unul din patru oameni nu doarme bine noaptea

Studiul despre somn realizat de JYSK în 19 țări europene, la care au răspuns 35.000 de oameni, arată că 1 din patru europeni nu are un somn odihnitor noaptea. Află mai multe din acest articol.

Cum să alegi cea mai bună saltea pentru a nu avea dureri de spate

Petrecem opt ore din zi în pat. De aceea este extrem de important să alegem o saltea care este în același timp plăcută pentru somn și sănătoasă pentru spate. Salteaua nu are un rol crucial doar în calitatea somnului, ci și în sănătate. Află mai multe despre alegerea saltelei.

Cum să alegi perna pentru a nu avea dureri de ceafă

Folosirea unei perne nepotrivite pentru o perioadă lungă poate duce la dureri de ceafă și un somn mai puțin odihnitor. Află cum să alegi perna potrivită.

 

Salteaua ta este prea veche?

Tot ce trebuie să știi despre saltele.

Mai multe detalii

BASIC, PLUS, GOLD sau PRICE STAR

Ce să alegi?

Mai multe detalii

Informații utile despre plăpumi

Sfaturi pentru întreținerea plăpumii.

Mai multe detalii

Informații utile despre perne

Găsește perna care ți se potrivește.

Mai multe detalii

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard