Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
fete de perna
fata de perna
fete de perna

Fețe de pernă

Avem o gamă variată de fețe de pernă într-o varietate de culori, imprimeuri și dimensiuni. Vezi gama noastră și alege o față de pernă de calitate pentru dormitorul tău.

Fețe de pernă - PLUS ?

 
Fată de pernă 40x40 modele variate
Fată de pernă 40x40 modele variate
PLUS
CAMPANIE
 
Fată de pernă 70x80/90 modele variate
Fată de pernă 70x80/90 modele variate
PLUS
CAMPANIE

Feţe de pernă pentru fiecare stare sufletească

Dormitorului dvs. i-ar trebui o schimbare? Încercaţi să adăugaţi vreo două feţe de pernă colorate pentru a revigora camera! Sau poate că setul uni de lenjerie de pat are nevoie de un suflu nou. Dacă da, o faţă de pernă colorată reprezintă o soluţie simplă şi necostisitoare. S-ar putea să fiţi genul de persoană care preferă mai multe perne şi atunci aveţi nevoie de câteva feţe de pernă în plus.

La JYSK veţi găsi o selecţie variată de feţe de pernă pe care puteţi să le combinaţi şi să le potriviţi după gustul dvs. Puteţi să alegeţi feţe de pernă în culori îndrăzneţe sau tonuri mai calde, în funcţie de starea sufletească în care vă aflaţi!

JYSK vă oferă o gamă variată de calităţi şi materiale de feţe de pernă, precum bumbacul sau bumbacul satinat. De asemenea, vă punem la dispoziţie o serie de diverse dimensiuni pentru feţele de pernă.

Accesaţi selecţia noastră aici pe pagina de pornire sau intraţi în magazinul JYSK din zona dvs. pentru a arunca o privire.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard