Fețe de pernă de calitate într-o varietate de culori și dimensiuni

Înlocuirea fețelor de perna este cel mai simplu și mai ieftin mod de a face îmbunătățiri în dormitor, iar câteva fețe de pernă noi sau huse de pernă pentru pernele pe care le ai deja acasă pot să îți înfrumusețeze dormitorul și să îți îmbunătățească calitatea somnului. La JYSK avem o selecție de fețe pentru perne pe care o actualizăm regulat, concepută pentru a completa majoritatea lenjeriilor de pat. Avem o gamă variată de fețe de pernă într-o varietate de culori, imprimeuri și dimensiuni. Vezi gama noastră și alege o față de pernă de calitate pentru dormitor sau o canapea extensibila din living.

24 produse
  24 produse

  Feţe de pernă pentru fiecare stare sufletească

  Dormitorului tău i-ar trebui o schimbare? Încearcă să adaugi câteva feţe de pernă colorate pentru a revigora camera! Sau poate că setul uni de lenjerie de pat are nevoie de un suflu nou. Dacă da, o faţă de pernă colorată reprezintă o soluţie simplă şi necostisitoare. S-ar putea să fii genul de persoană care preferă mai multe perne şi atunci vei avea nevoie de câteva feţe de pernă în plus.

  La JYSK vei găsi o selecţie variată de feţe de pernă pe care poţi să le combini şi să le potrivești după gustul tău. Poţi să alegi feţe de pernă în culori îndrăzneţe sau tonuri mai calde, în funcţie de starea sufletească în care te afli!

  JYSK îți oferă o gamă variată de calităţi şi materiale de feţe de pernă, precum bumbacul sau bumbacul satinat. De asemenea, îți punem la dispoziţie o serie de diverse dimensiuni pentru feţele de pernă.

  Accesează selecţia noastră aici pe pagina de pornire sau intră în magazinul JYSK din orașul tău pentru a arunca o privire.