Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Dormitor cu dulap, bancă de depozitare la capătul patului, lămpi suspendate și pat

Cum să-ți redecorezi dormitorul repede și ușor

Dormitorul poate fi adesea spațiul în care depozitezi lucruri și alte obiecte personale pentru care nu ai găsit locul potrivit în altă cameră. Soluțiile multiple de depozitare, cum ar fi spațiile libere de sub pat, cutiile și coșurile, facilitează crearea unui loc pentru depozitarea oricărui obiect, de la prosoape, pături, pantofi, haine de vară sau de iarnă, până la plăpumi și perne. Când totul este aranjat și pus la locul său, vei avea o atmosferă mai relaxantă în dormitor, astfel încât să te poți relaxa și să te odihnești așa cum trebuie în acest spațiu. Ți-am pregătit mai multe sfaturi care să te ajute să îți redecorezi dormitorul rapid și ușor.

Optimizează spațiul de depozitare de sub pat 

Bed made with khaki coloured bed linen and with underbed boxes

 

Spațiul de sub pat este perfect pentru cutiile joase pe care le poți glisa cu ușurință în interior și în exterior. Folosește-le pentru prosoape, lenjerii de pat, pături - opțiunile sunt nelimitate.

Sfat: Ai grijă să nu acoperi tot spațiul de sub pat. Sub pat, aerul trebuie să circule liber, astfel salteaua va fi mereu proaspătă și nu va menține umiditatea noaptea.

Organizează-ți mai bine spațiul din dulap 

Bedroom with a tidy looking open wardrobe with baskets, stacks of towels and bags

 

Cei mai mulți dintre noi ne păstrăm hainele și pantofii într-un dulap din dormitor. Și putem folosi acest spațiu de depozitare pentru mult mai mult decât atât ... Cine nu a deschis vreodată ușile dulapului și a căutat un loc liber pentru acel lucru pe care nu îl folosește chiar în acest moment, dar pe care dorește totuși să îl păstreze? O modalitate ușoară pentru a obține o garderobă organizată este să adaugi soluții suplimentare de depozitare în interiorul dulapului. Cutiile și coșurile de depozitare te vor ajuta să păstrezi și să organizezi hainele și alte lucruri mult mai ușor. 

 

Unele dulapuri îți oferă chiar posibilitatea de a adăuga un corp suplimentar de mobilier cu sertare pentru tricouri, pulovere etc.

Sfat: Când așezi un coș în sertare pentru șosete, curele sau alte obiecte mici, acestea ocupă mai puțin spațiu și vei putea folosi restul sertarului pentru alte obiecte.

Wardrobe interiors with shelves and shoe organisers in a stack

 

Cutiile organizatoare pentru pantofi sunt foarte practice și te ajută să îți protejezi pantofii în afara sezonului, astfel încât aceștia să se păstreze mai bine pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceste cutii sunt transparente ca să poți găsi cu ușurință pantofii pe care îi cauți și să îi poți stivui. Pantofii tăi vor arăta bine pentru o perioadă mai lungă de timp, îi vei proteja de praf și vei evita să le strici forma ori de câte ori ai nevoie să iei ceva din garderoba ta.

Mobilier multifuncțional pentru un dormitor mic


Nu uita de avantajele mobilierului multifuncțional. Un taburet cu spațiu de depozitare sau o bancă cu ladă de depozitare pe care să o așezi la capătul patului este foarte practică și ideală pentru un dormitor pe care dorești să îl păstrezi frumos și ordonat.

Sfat: Așază coșuri și cutii pentru depozitare în interiorul băncii pentru a menține lucrurile organizate.

Citește și cum să-ți redecorezi biroul de acasă fără efort

Află cum să-ți reîmprospătezi baia fără să cheltui mai mult decât este necesar.

Tu cum îți păstrezi dormitorul frumos și ordonat? Scrie-ne cele mai bune sfaturi în comentarii.