Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Birou cu raft de perete din lemn pentru depozitare și decor inteligent

Biroul de acasă: cum să-l redecorezi fără efort

Dată:

Categorie: Inspirație

Cuvinte cheie: Biroul de acasa, sfaturi amenajare birou

Simți că a venit timpul să-ți modernizezi biroul de acasă? Au trecut deja câteva luni de când lucrezi de acasă și simți nevoia unui spațiu redecorat care să te facă mai productiv dar și inspirat în timpul programului de lucru? Ți-am pregătit câteva idei care să-ți aducă inspirația de care ai nevoie pentru a crea un spațiu de lucru îngrijit și ordonat, dar și prezentabil. Câteva rafturi, cutii și coșuri de depozitare te pot ajuta să păstrezi totul mai organizat și dacă adaugi câteva plante, obiecte decorative și poate o blană artificială colorată pe post de covor vei obține o senzație suplimentară de confort.

Soluții practice pentru decorarea biroului de acasă

Soluțiile de depozitare pentru biroul de acasă nu trebuie să fie plictisitoare. Te-ai gândit vreodată că îți poți depozita lucrurile într-o găleată cu design modern? Găleata de depozitare AKITA este un mod practic de organizare a hârtiei de ambalat și a altor articole cu o formă neobișnuită. De asemenea, o puteți folosi pe post de coș de gunoi și îi poți pune capacul dacă dorești un aspect mai simplu pentru biroul de acasă.

Storage bucket with lid and a trolley with wheels

 

Folosește un borcan decorativ de depozitare, cum ar fi TOMAS, din ceramică verde, pentru a păstra agrafe de hârtie și alte obiecte mici care altfel ajung să se împrăștie pe birou (sau pe podea).

Sfat: dacă dorești să ai întotdeauna anumite articole la îndemână, păstrează-le într-o etajeră pe roți, astfel încât să le poți muta cu ușurință acolo unde ai nevoie de ele.

Asymmetrical bookcase with wicker storage boxes

 

O bibliotecă este indispensabilă în zona biroului pentru acasă atât pentru cărțile tale, cât și pentru accesoriile de care ai nevoie pentru diverse hobby-uri, și pentru aspectul decorativ. Etajera asimetrică TRAPPEDAL este disponibilă în două dimensiuni și are un aspect interesant, dinamic și îți oferă suficient spațiu atât pentru cărți, cât și pentru accesorii necesare pentru tricotat sau pictat și suveniruri din călătorii.

Sfat: Aranjează obiectelor în linii drepte pe rafturi asigură un aspect ordonat și bine organizat.

Afișează-ți ideile creative de amenajare a biroului de acasă

Glass tray with artificial plant and other décor

 

Dacă așezi obiectele decorative și micile suveniruri pe o tavă mică sau într-o cutie din sticlă vei obține un mod original de a expune aceste decorațiuni. Reține că aceste obiecte nu trebuie neapărat să se potrivească. De îndată ce le vei pune pe o tavă sau în cutia din sticlă, acestea vor crea imediat un aspect unitar.

Descoperă cum să-ți redecorezi dormitorul repede și ușor.

Descoperă cum să-ți reîmprospătezi baia fără să cheltui mai mult decât este necesar.