Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Gnomi de Crăciun și spiriduși de Crăciun într-un living decorat de sărbători

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Spiridușii de Crăciun sunt creaturi fantastice care au o istorie lungă în folclorul scandinav și sunt o parte integrantă a Crăciunului scandinav de foarte mult timp. Acesta este unul dintre motivele pentru care versiunile moderne ale spiridușilor scandinavi tradiționali sunt decorațiuni foarte populare în timpul sărbătorilor de Crăciun. Combinația de modele vesele, minimaliste și culorile de Crăciun îi fac pe aceștia perfecți pentru a împodobi colțurile casei tale, îi poți așeza pe măsuța de colț sau măsuța de cafea, pe pervazul ferestrelor, lângă șemineu și chiar lângă bradul de Crăciun.

Indiferent dacă te referi la ei ca elfi de Crăciun sau spiriduși de Crăciun, un lucru este sigur - ei vor aduce bucurie în casa ta pe toată durata Crăciunului.

MUGLESTEN, spiridușul de Crăciun

MUGLESTEN este versiunea modernă a spiridușului tradițional de Crăciun scandinav. Fiind un micuț prietenos, cu o pălărie mare de Crăciun, un nas rotund și o barbă cenușie mare și stufoasă, spiridușul are două dimensiuni – o versiune mai mare, cu 31 cm înălțime și o versiune mai mică, de 17 cm înălțime. Asta înseamnă că vei găsi întotdeauna un loc perfect pentru el pe pervazul ferestrei, măsuța de colț sau măsuța de cafea sau alt spațiu în care spriridușul de Crăciun MUGLESTEN poate străluci în perioada sărbătorilor.

Spiriduși de Crăciun în două dimensiuni pe un pervaz
Elf de Crăciun scandinav cu barbă gri pe un pervaz decorat

NABBI spiriduș de Crăciun

La fel ca MUGLESTEN, spiridușul de Crăciun sau elful de Crăciun NABBI poartă o pălărie roșie mare și ascuțită și o barbă albă stufoasă. NABBI este grozav în a găsi cele mai bune locuri în care să se așeze și să se relaxeze, odihnindu-și picioarele după lungi drumuri în perioada de Crăciun. Ca o decorațiune prietenoasă, el va înveseli atmosfera de Crăciun în toată casa ta.

Elf de Crăciun scandinav pe pervaz lângă lumânări mari, roșii
Spiriduș de Crăciun scandinav lângă plantă artificială și lanternă

MOLDAVIT spiriduș de Crăciun

Spiridușul de Crăciun MOLDAVIT este ca o versiune mai mare al lui NABBI. Cu un corp mai lung și picioare mult mai lungi, cu ciorapi cu dungi roșii și albe, el este și un spiriduș de Crăciun căruia îi place să se relaxeze stând în pe mobilierul din locuință. La fel ca ceilalți spiriduși de Crăciun, MOLDAVIT poartă o pălărie roșie și ascuțită, asortată cu o barbă stufoasă și albă.

Spiriduș de Crăciun cu barbă, pălărie roșie ascuțită și șosete
Spiriduș de Crăciun cu barbă albă, pălărie de Crăciun și șosete

Renii de Crăciun și șoarecii de Crăciun

Spiridușii de Crăciun nu sunt singurii companioni veseli din perioada Crăciunului. Șoarecele GYLVE, ajutorul lui Moș Crăciun, și doi dintre renii săi de încredere, JULKLAPP și RAN, au și ei treburi importante de făcut. Spiriduși de Crăciun, elfi, șoareci sau reni – toți sunt prietenoși și blânzi, și vă vor ține companie pe tot parcursul sărbătorilor de Crăciun.

Reni festivi de Crăciun și șoarecele de Crăciun

Prietenii pufoși care îți vor fi alături de Crăciun sunt o modalitate excelentă de a spori bucuria și magia sărbătorilor – cu toate acestea, nu sunt singurele decorațiuni pe care le poți găsi în perioada sărbătorilor. Descoperă mai multă inspirație despre cum să decorezi atât exteriorul, cât și interiorul casei tale în spiritul Crăciunului.

Descoperă mai mult

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră