Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Pavilion mare impermeabil cu laterale ajustabile și plase pentru insecte

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Vrei să faci schimbări în spațiul tău exterior astfel încât să te poți bucura de fiecare secundă a verii? Soluția perfectă este un pavilion: o opțiune accesibilă pentru a petrece timp în afara casei. 

Un pavilion îți oferă decorul perfect pentru a-ți invita prietenii și familia la distracție. Instalează-ți pavilionul, adaugă mobilierul de grădină preferat și decorează pentru o atmosferă confortabilă cu instalații de lumini, perne și pături pentru serile răcoroase. Nu uita de gustări și băuturi!

În acest ghid poți afla mai multe despre avantajele pavilioanelor, astfel poți alege pavilionul potrivit pentru dorințele și nevoile tale.

  1. Beneficiile unui pavilion

  Dacă vrei să te distrezi în grădină în această vară - sau pur și simplu să profiți la maximum de orice oportunitate de a ieși în aer liber, un pavilion ar putea fi soluția. Îți poți așeza pavilionul pe terasă, în grădină, iar anumite pavilioane mai mici, care sunt mai portabile, pot fi luate chiar în parc. Cu un pavilion, te poți bucura de o sufragerie afară alături de cei dragi ție.

  • Timp de calitate în grădină
   Un pavilion este un loc ideal pentru odihnă și relaxare, oferind un confort umbrit în zilele însorite de vară. Relaxează-te cu băuturi răcoritoare, bucură-te de muzică sau de o carte bună.
  • Adăpostește-te cu panourile laterale
   Echipat cu panouri laterale, un pavilion poate rezista în condiții de vânt și ploaie, transformându-se într-un refugiu confortabil dacă vremea se înrăutățește. Oferă adăpost pentru ploaie, zăpadă, vânt, lumina puternică a soarelui și insecte, asigurând confort în diferite condiții de exterior.
  • Petreceri și întâlniri în grădină
   Pavilioanele sunt perfecte pentru petreceri în grădină, oferind un spațiu amplu pentru mese, scaune și seturi de terasă. Invită-ți familia și prietenii dragi și crează amintiri speciale de vară.
  • Evenimente în aer liber în public
   Pavilioanele sunt, de asemenea, potrivite pentru medii publice, cum ar fi evenimentele din parc. Ele oferă spații adăpostite pentru întâlniri, asigurând confort și distracție pentru tine și însoțitorii tăi.

  2. Gândește-te la scopul pavilionului

  Atunci când alegi un pavilion, este esențial să iei în considerare scopul său. Fie că îl vrei pentru relaxare, pentru mese intime, pentru a avea umbră într-o zonă de joacă pentru copii, pentru a avea umbră unde ai o cadă cu hidromasaj sau pentru a găzdui grătare perfecte de vară, utilizarea dorită va avea un impact puternic asupra caracteristicilor ideale.

  Dimensiunea pavilionului contează

  Alege un pavilion într-o dimensiune care se aliniază nevoilor tale și spațiului disponibil. Indiferent dacă preferi o opțiune ușoară, compactă și ușor de transportat pentru adunări mici sau o structură mai mare pe care să o folosești permanent pentru cină, selectarea dimensiunii potrivite te asigură că pavilionul va fi ideal pentru tine.

  Un pavilion potrivit oricărei nevoi

  Diferite tipuri de pavilioane răspund nevoilor diferite, în special în ceea ce privește dimensiunea și lateralele detașabile. Explorează sortimentul nostru de mai jos pentru a-l găsi pe cel potrivit pentru tine.

  Indiferent dacă îți imaginezi un pavilion semi-permanent în grădina ta sau o opțiune ușoară și flexibilă pentru a te adăposti în timpul verii, este esențial să corespundă dorințelor și nevoilor tale.

  3. Locația ideală pentru pavilionul tău

  Selectarea locului perfect pentru pavilion implică o analiză atentă a spațiului disponibil, a duratei planificate a amenajării și a facilităților esențiale. Acest lucru devine deosebit de important dacă vrei să ai pavilionul pe o perioadă mai lungă, asigurându-te că locația aleasă oferă atât stabilitate, cât și confort.

  • Asigură-te că ai suficient spațiu disponibil pentru pavilionul pe care-l vei instala
  • Evaluează stabilitatea solului pentru a preveni orice probleme neașteptate
  • Ia în considerare apropierea de prizele de curent pentru iluminat, muzică și alte nevoi electrice

  Evaluând în prealabil acești factori, poți fi sigur că plasarea pavilionului îmbunătățește atât funcționalitatea, cât și aspectul spațiului tău în aer liber.

  4. Materialele și caracteristicile pavilioanelor

  Majoritatea pavilioanelor sunt realizate din poliester, inclusiv pavilioanele pe care le vei găsi în sortimentul nostru. Poliesterul este un material textil durabil, care nu necesită întreținere, și este adesea folosit în mobilierul și accesoriile de exterior. Reziliența poliesterului face ca pavilioanele noastre să fie ideale pentru a rezista la diferite condiții meteorologice cu întreținere redusă. Poți afla mai multe despre poliester și alte materiale care sunt utilizate de obicei în mobilierul și accesoriile de grădină în ghidul complet al materialelor pentru mobilierul de grădină .

  • Acoperișuri impermeabile
   Acoperișurile impermeabile oferă o rezistență excelentă la apă, permițând pavilioanelor noastre să reziste în zilele ploioase fără a-ți afecta planurile. Indiferent dacă va ploua în ziua evenimentului tău, nu te îngrijora – pavilioanele noastre rezistente la apă te vor ține la adăpost.
  • Structuri flexibile, dar robuste, pentru distracție pe termen lung
   Construite cu rame din oțel, pavilioanele noastre oferă atât rezistență, cât și flexibilitate. Sunt pliabile pentru a fi depozitate cu ușurință atunci când nu sunt utilizate și sunt ușor de instalat ori de câte ori ești gata să te bucuri de vremea de afară.
  • Panouri laterale detașabile
   Multe dintre pavilioanele noastre au laterale detașabile, oferind flexibilitate și adaptabilitate la condițiile meteorologice în schimbare sau la preferințele de intimitate. Bucură-te de o structură deschisă pe vreme frumoasă sau crează rapid un adăpost intim la nevoie.
  • Blochează până la 98% din razele UV
   Similar cu umbrelele de soare, unele dintre pavilioanele noastre blochează în mod eficient până la 98% din razele UV nocive ale soarelui, asigurând un mediu confortabil, răcoros și protejat de soare, chiar și în cele mai luminoase și însorite zile.
  • Laterale cu plasă de insecte
   Unele dintre pavilioanele noastre sunt echipate cu panouri laterale cu plasă de insecte. Astfel, te poți bucura de aer curat și de lumina soarelui, ținând la distanță insectele deranjante.

  Pavilionul OURENSE are detalii frumoase și laterale detașabile cu plase de insecte, oferind confort pentru întâlnirile tale în grădină. Bucură-te de flexibilitatea lateralelor ușor reglabile, cu plase de insecte interioare, pentru o experiență lipsită de insecte.

  5. Selecția noastră de pavilioane de grădină

  Explorează gama noastră de pavilioane de grădină mai jos, oferind configurații flexibile, inclusiv opțiuni cu sau fără laterale, plase pentru insecte și multe altele. Există un pavilion pentru toată lumea.

  Ca o componentă de bază a sortimentului nostru extins de grădină, pavilioanele sunt o specialitate la JYSK. Fiind unul dintre cei mai mari retaileri din Europa de mobilier și accesorii de grădină, oferim sfaturi de specialitate pentru a te ajuta să găsești pavilionul perfect pentru nevoile tale. Mergi în cel mai apropiat magazin JYSK - refugiul tău ideal din grădină este la doar o vizită distanță.

  6. Adaugă o notă personală pavilionului tău

  Creează un pavilion adaptat pentru a se potrivi stilului și esteticii tale. Îmbunătățește-ți zona exterioară cu mobilier de grădină frumos, perne confortabile și lumini calde pentru a crea o atmosferă confortabilă și primitoare.

  Adaugă felinare și lumini pentru adunările de seară sau ghivece și jardiniere pentru un plus de verdeață. Pune o masă frumoasă cu farfurii, pahare, șervețele și lumânări pentru o experiență de neuitat. Pentru mai multă inspirație, citește și cum să îți decorezi balconul sau o terasă mică.

  Descoperă mai mult

  Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

  Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

  Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

  Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

  Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

  Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

  Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

  Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta