Transformă orice cameră cu perne decorative colorate

Pernele decorative și colorate sunt cea mai simplă metodă prin care poți să aduci mai mult confort în dormitor, sufragerie, pe hol, dar și în exterior, pe terasă sau în grădină. În același timp, poți să îți personalizezi locuința în funcție de preferințele tale. Alege o perna decorativă colorată, pufoasă, o pernă cu model floral vesel sau cu imprimeu geometric care îți transformă casa într-un loc primitor și cald. Pentru mai mult confort, poți adăuga o pătură pufoasă, un covor și o lampă cu lumină difuză. 

Pernele sunt excelente atunci când vrei să dai un plus de viață casei tale fără să o redecorezi în întregime: pe canapeaua din camera de zi, în patul din dormitor, pe banca din hol sau pe terasă. Ai la dispoziție o gamă variată de culori: roz intens, turcoaz, alb, mov, galben, tonuri de albastru sau verde din natură. Pernele decorative în tonuri de gri sau cele pastelate sunt baza perfectă pentru orice decor și le poți găsi realizate din diverse materiale: imitatie de blana, tricotate, din poliester sau din bumbac.

Citește și scurt ghid de asortare a pernelor decorative.

108 produse
    108 produse

    EVIDENȚIAZĂ-ȚI STILUL CU NOILE PERNE DECORATIVE

    Casa ta are nevoie de o schimbare sau de o gură de aer proaspăt, fără să te coste prea mulți bani? Atuni, pernele decorative sunt o modalitate bună și ieftină să faci o reînnoire în sufragerie, dormitor sau în alte camere. Astăzi, pernele decorative sau pernele pentru spate au devenit o parte esențială în designul de interior. În special pentru că sunt atât calitative și moi, cât și ușor de asortat și schimbat în funcție de dispoziție și stil.