Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

MY SPACE: Un decor dominat de armonie

MY SPACE: Un decor dominat de armonie

Cu trei noi trenduri, JYSK continuă dezvoltarea sortimentului nostru în primăvara și vara anului 2020.

Cele trei noi trenduri se numesc MY SPACE, MIDSOMMER și INSTA EMOTIONS. Dintre cele trei, trendul MY SPACE este despre a-ți găsi timp pentru tine și a te concentra asupra lucrurilor care contează. Acest trend celebrează bucuria de a fi om și de a aprecia micile plăceri ale vieții. Aprinde niște lumânări și privește cum se potrivesc suportul pentru lumânări ELVIN și vaza pentru flori SIVERT în același decor și cum se completează reciproc.

Black ornament, tealight holders and vase with artificial plant, in dusty blue and green colours

 

Creează mici scenarii care să te încânte vizual de fiecare când treci pe lângă ele. Piedestalul PELLE este ideal pentru afișarea bijuteriilor tale preferate.

Pedestal with ornament and plant pot with artificial plant


Accentul pus din ce în ce mai mult asupra sustenabilității se reflectă și în trendul MY SPACE. Sustenabilitatea se referă și la eliberarea caselor noastre de obiectele inutile și la crearea spațiului suficient pentru a respira. Poți obține acest lucru apelând la soluțiile practice de depozitare. O modalitate ușoară de a-ți organiza lucrurile este să le păstrezi pe rafturi și în coșuri precum MALTE.

Bookcase with baskets and books


Atunci când ai parte de mai multă armonie în jurul tău, este ușor să obții un sentiment interior de calm. Găleata de depozitare AKITA este ușor de îngrijt, dar și practică. Are în dotare și un capac, astfel încât praful și murdăria să nu pătrundă peste micile tale obiecte, jucăriile copilului sau ce altceva dorești să depozitezi acolo. Iar când dorești să îți muți lucrurile, mânerul acesteia este la îndemână.

Storage bucket with a lid and a handle on a shelf a bookcase

 

Materialele definitorii pentru acest trend sunt lemnul, folosit pentru măsuța de colț UPTOWN, betonul și sticla, împreună cu materiale noi precum plasa, spuma cu memorie și cromul.

Two end tables in black with vase, scented candle and tealight holder

 

În formele curbate și sculptate prezente în acest trend, apar modele geometrice. Oglinda decorativă EFFECT este un exemplu frumos. Oglinda este formată din 5 bucăți separate pe care le poți pune într-o singură forma, așa cum crezi că se va potrivi cel mai bine camerei tale.

Wall shelf in glass and 5 piece decorative mirror in geometric shape

 

Culorile din această trend sunt inspirate de viața subacvatică. Menta este o culoare importantă în acest trend, precum și albastru acvamarin, așa cum îl poți vedea pe pătura LINNEA. Combinația de albastru și verde de pe perna DUNHAMMER prezentă de asemenea pe canapea este, de asemenea, caracteristică trendului.

Sofa with throw and sofa cushions

 

 

Descoperă mai mult

Depozitare: Soluții inteligente pentru un dormitor ordonat

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

Culoarea anului 2023: Viva Magenta promovează optimismul și bucuria

BESTSELLERELE ANULUI 2022: produsele cele mai populare și cel mai bine vândute

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.