Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
MIDSOMMER: decorațiuni pentru casă cu un aer estival

MIDSOMMER: decorațiuni pentru casă cu un aer estival

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: decoratiuni casa, decoratiuni, trenduri de vara, trenduri 2020

Trendul MIDSOMMER se bazează pe dorința de a ne reface energia și de a ne lua timp să ne detașăm de viețile noastre mereu dependente de tehnologie pentru a ne conecta mai mult cu prezentul - fenomen cunoscut și sub denumirea de JOMO: The Joy Of Missing Out. În loc să privești dispozitivele tale digitale, îți poți satisface simțurile cu o lumânare parfumată așa cum este JENS și poți privi la frumoasa vază de flori HARRY. Ramura unei singure plante subliniază simplitatea acestui trend.

Prin cele trei noi trenduri, JYSK continuă dezvoltarea sortimentului nostru de produse și decorațiuni în tonuri potrivite primăverii și verii anului 2020. Cele trei tenduri sunt INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER și MY SPACE.

Vaza HARRY

 

Obiectele fabricate manual, cu un aer artizanal, câștigă popularitate în ultima perioadă. Acest trend ne inspiră pe fiecare dintre noi să ne concentrăm asupra hobby-urilor și naturii, de exemplu asupra meșteșugurilor realizate manual, care ne încurajează să ne mândrim cu procesele și rezultatele artistice. Bolurile din ceramică TORSTEN și LAUKE au ambele aspectul produselor fabricate manual, care este completat de suportul pentru tăiat KJELL din lemn de salcâm.

KJELL tocator

 

În trendul MIDSOMMER, vedem modele, imprimeuri și forme inspirate din natură, așa cum este și ghiveciul de plante JOHN. În final, ghiveciul are un aspect artizanal, cu referințe în timp.

JOHN ghiveci

 

Formele și materialele sunt simple, informale și relaxate, subliniind un aspect estetic delicat. Suprafețele mate și culorile calde sunt vedetele acestei tendințe. Te poți lăsa inspirat de această tendință pentru decorul livingului tău, dar nu uita nici de baie, un spațiu în care se vor potrivi foarte bine coșul de rufe EGIL și banca SAUNTE.

EGIL cos de rufe

 

Culorile trendului MIDSOMMER sunt inspirate de o combinație între vremurile bune ale anilor '70 și perioada unei veri scandinave. MAIGULL se adresează nostalgicilor din noi. Pătura matlasată cu imprimeu floral îți amintește de o perioadă în care totul era mai simplu - la fel ca perna decorativă KUGLEASK

 

Tendința explorează culorile saturate, cu accent pe nuanțele cărămizii de teracotă prăfuită, tonurile de galben și verde crud pentru a crea decorațiuni atrăgătoare. Coșurile THERMAN sunt un exemplu excelent în acest sens.