Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Ghiveci, lumânări, lampă cu baterii, rafturi și decorațiuni

INSTA EMOTIONS: Un decor amuzant și informal pentru living

Trendurile acestui sezon sunt inspirate din realitatea care ne înconjoară și se reflectă în obiceiurile noastre, în stilul vestimentar, decorul casei și în general, în viața de zi cu zi. Prin cele trei noi trenduri, JYSK continuă dezvoltarea sortimentului nostru de produse și decorațiuni în tonuri potrivite primăverii și verii anului 2020. Cele trei tenduri sunt INSTA EMOTIONS, MIDSOMMER și MY SPACE.

Social media este un fenomen foarte răspândit în zilele noastre, iar modul în care îi privim pe ceilalți și vrem ca ei să ne vadă este reflectat în trendul INSTA EMOTIONS. Este vorba despre un trend informal și distractiv - de exemplu, cui nu i-ar plăcea un sărut din partea pernei de catifea în formă de buze KLEMATIS?

 

Aventurile și experiențele virtuale sunt printre cele mai căutate atunci când călătorești în noua realitate a rețelelor de socializare. În acest trend, observăm că detaliile atrăgătoare, optimiste și rafinate, pe care le putem observa în decorațiunea din sticlă TRULS, se află într-o interacțiune complexă cu sentimentul de nostalgie, așa cum se întâmplă în cazul vasului GILBERT care are un aspect artizanal.

 

Formele experimentale și cele geometrice sunt o parte importantă a trendului. Materiale precum sfoara, ceramica și sticla sunt combinate în moduri noi pentru a da un aspect plăcut și jucăuș decorațiunilor din casa ta. Combină ghiveciul din ceramică AXEL cu lampa cu baterii VILLY - amestecă elementele noi cu cele vechi și vei avea un decor potrivit pentru zilele calde și frumoase de primăvară-vară. 

 

  INSTA EMOTIONS aduce la viață o explozie de culoare, însă, cu toate acestea, culorile au o notă stinsă și par decolorate de soare. Coraiul, rozul-trandafiriu și portocaliul sunt definitorii pentru acest trend și modul în care acestea sunt amestecate este important: se completează reciproc. Covorul pentru copii GULMAURE din imaginea de mai jos este disponibil în diferite modele, toate în culori tonice și jucăușe.


Vrei să te inspiri și din celelalte trenduri? Citește mai mult despre MIDSOMMER și MY SPACE

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră