Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Nordic Mood noua colecție decorațiuni cu forme organice

Idei de decorațiuni cu forme organice în noua colecție Nordic Mood

Culorile pastelate sunt elementele cheie în noua colecție ediție limitată Nordic Mood de la JYSK - perfectă pentru a întâmpina zilele primăvăratice și calde care se apropie. Colecția se concentrează asupra designului interior pe care îl poți realiza în bucătărie, însă poți adăuga cu ușurință multe dintre aceste decorațiuni, farfurii și boluri în decorul camerei de zi sau în orice altă cameră, atunci când ai nevoie de o gură de aer curat.

De ce să nu primești primăvara în casa ta cu un raft exclusivist din sticlă ROAR? Părțile laterale din sticlă canelată captează lumina într-un mod frumos și evidențiază vizual decorațiunile plasate în ea. 

 

Idei moderne de decor pentru masa din bucătărie

Vrei să duci vasele din ceramică pentru desert la un nou nivel cu castronul sau farfuria TORSTEN? Suprafața ceramică naturală va completa cu ușurință abilitățile tale gastronomice. Dacă îți dorești un design care să aibă și o amprentă personală, frumosul bol de servire GILBERT este potrivit pentru tine. Glazura ceramică face ca fiecare bol de servire să fie unic.

Vezi sfaturile care te vor ajuta să alungi întunericul iernii cu lumină caldă. 

Colecția Nordic Moood include și pernele decorative FRESIA din velur, în culorile galben sau roz-trandafiriu, ideale pentru a crea o atmosferă proaspătă în camera de zi.

 

 Cu puțină pricepere, poți combina funcțonalitatea cu un design frumos. Coșul THERMAN este disponibil în mai multe culori: galben, maro și gri și este potrivit pentru depozitarea obiectelor foarte diverse - pături, perne tricotate, ambalaje din hârtie sau orice altceva îți dorești.

 

Vază înaltă, cu aspect elegant

Pune în frumoasa vază de sticlă verde SIVERT mai multe flori artificiale decorative DAGFINN pentru a obține un aspect energic și dinamic în bucătărie, sufragerie sau zona în care iei masa alături de familie și prieteni - poți decora astfel chiar și baia. Prosoapele pentru bucătărie KAMELIA sunt realizate din bumbac 100% și fac și ele parte din această colecție colorată.


Colecția Nordic Mood va fi prezentată într-o zonă specială la intrarea fiecărui magazin JYSK, astfel încât să te poți inspira pentru casa ta. Ne place foarte mult felul în care produsele se completează unul pe celalălalt și vrem ca și tu să le poți vedea împreună. 

Produsele din colecția Nordic Mood sunt disponibile în magazinele JYSK și online începând cu 14 februarie.

 

DESPRE COLECȚIA NORDIC MOOD

De patru ori pe an, echipa noastră de Design din Danemarca alege anumite produse care se potrivesc între ele și care urmează trendurile curente și le include în colecția Nordic Mood. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată.

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră