Pufuri și tabureți pentru o sufragerie confortabilă

Pufurile vin în toate formele și dimensiunile - și într-o gamă variată de materiale. Pufurile elegante sau moderne sunt tapițate și fără picioare și pot avea formă de cub, cilindrică sau semi-sferică. Unele pufuri sunt solide, cu o umplutură fermă, iar altele pot fi mai moi. Avem o gamă variată de pufuri și tabureți comozi, din catifea gri, albastra, roz, verde menta, bej sau negru, cu picioare din metal sau din lemn, ușor de mutat în funcție de nevoie, ideale pentru sufragerii mici și boeme. Alege un taburet cu spațiu de depozitare dacă vrei să faci economie de spațiu sau un fotoliu puf dacă vrei o piesă de mobilier ușor de mutat.

  Sufragerie - Fotoliu tip puf

  Taburet AUNING 38x38 catifea gri
  75 Lei/buc
  119 Lei /buc
  REDUCERE 36%
  basic
  Taburet AUNING 76x38 catifea gri
  125 Lei/buc
  199 Lei /buc
  REDUCERE 37%
  basic
  Taburet GISLEV ø36 spațiu depozit. negr
  150 Lei/buc
  199 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  plus
  Taburet GISLEV 65x36 spațiu depoz. negru
  225 Lei/buc
  329 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  plus
  Taburet NEBLE Ø50 bej
  249 Lei/buc
  plus
  Numai în magazine
  Taburet VILDSUND 52x41 gri închis
  250 Lei/buc
  349 Lei /buc
  REDUCERE 28%
  gold
  Exclusiv Online
  Taburet VILDSUND 52x41 alb-murdar
  300 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  gold
  Exclusiv Online
  Taburet OREBO 84x45 alb-murdar
  300 Lei/buc
  399 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Exclusiv Online

  Pufurile: mobilă multifuncţională

  Dat fiind numeroasele utilizări posibile, pufurile sunt funcţionale şi practice. Fiind mici şi uşor de mutat, acestea pot fi utilizate în mai multe scopuri. De exemplu, pufurile pot reprezenta un scaun ideal pe care să vă urcaţi şi sunt perfecte pentru a vă sprijini picioarele în timp ce staţi pe canapea. Puful poate fi utilizat ca scaun suplimentar la măsuţa de cafea sau pentru a privi la televizor. De asemenea, pufurile sunt perfecte în dormitoarele copiilor sau pentru a crea un colţ confortabil în sufragerie.

  Tabureți cu mai mult spațiu de depozitare

  Multe dintre pufurile create de JYSK sunt dotate cu spaţii de depozitare, un avantaj practic în orice ocazie. Puful poate fi utilizat pentru a depozita piese de Lego în dormitorul copilului sau o pătură în camera de zi. Pufurile sunt ideale pentru stocarea lucrurilor pe care doriţi să le aveţi la îndemână şi care altfel ar crea dezordine. 

  La JYSK, veţi găsi pufuri într-o gamă largă de culori şi modele elegante. Indiferent cum sau unde doriţi să utilizaţi pufurile în casa dvs., sigur veţi găsi la noi unul care să se potrivească nevoilor dvs.