Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

O cameră de zi hygge cu un colțar mare, plapumă, perne și surse de iluminat

CUM SĂ CREEZI O ATMOSFERĂ ”HYGGE” ÎN SUFRAGERIE CU O CANAPEA SAU UN COLȚAR

Vii acasă epuizat după o zi lungă de lucru sau te pregătești pentru o duminică leneșă petrecută acasă, iar locul de odihnă este unul singur - canapeaua din camera de zi. Ți-am pregătit 3 sfaturi care te vor ajuta să creezi o atmosferă hygge în sufragerie. Canapeaua este elementul central din această amenajare.

1: Canapeaua este atracția principală din sufragerie

Living room “hygge” with big corner sofa, duvet and lighting

 

Canapeaua sau colțarul este elementul central din camera de zi. Modelele voluminoase care ocupă mai mult spațiu te invită instantaneu să te așezi confortabil și să te răsfeți cu o sesiune de relaxare.

 

Este perfect normal să ne dorim ca această piesă de mobilier să arate cât mai elegant. De aceea, îți recomandăm să decorezi canapeaua sau colțarul cu pături și perne deco pentru momentele leneșe din timpul zilei. Iar când vine vorba de somn, poți să iei plapuma și perna din dormitor și să te așezi confortabil pe canapea.

2: Mix & match - combină culorile și materialele așa cum îți dorești

 

O modalitate prin care să-ți personalizezi camera de zi este prin decorarea canapelei cu o mulțime de perne cu modele și culori diferite - cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Simte-te liber să amesteci și să combini diferite culori, materiale și modele. Pe lângă faptul că vei avea o cameră plină de personalitate, rezultatul interesant pe care îl obții prin combinarea diferitelor culori și modele îi poate inspira și pe oaspeții tăi să facă același lucru.

3: Aprinde o sursă de lumină

Duvet placed in corner sofa, pendant with light bulbs, modern floor lamp and display cabinet

 

Un factor important pe care să-l iei în considerare atunci când creezi o atmosferă hygge este iluminatul: lampa suspendată TORSTEIN oferă o lumină puternică și clară datorită becurilor expuse, iar lampa de podea modernă HUGO poate funcționa ca o sursă de lumină pentru citit în colțul camerei. De asemenea, asigură-te că adaugi și o sursă de lumină decorativă în cameră, cum ar fi câteva lumânări frumoase mici și parfumate, pe măsuța de cafea sau deasupra vitrinei. Așază sursele de iluminat și lumânările la diferite înălțimi ca să aduci energie și mișcare în cameră.

Sfat extra: mobilier practic și decorativ

Different decorative accessories in a display cabinet

 

Un alt element care face adesea parte din camera de zi este vitrina. Poți păstra la vedere cele mai frumoase farfurii și pahare, care adaugă un plus de eleganță camerei de zi, dacă vei privi într-un mod relaxat depozitarea acestora. De exemplu, ai putea pune o pătură într-un coș frumos sau poate ai putea pune un ornament elegant deasupra cărților tale. Depozitarea nu trebuie să fie neapărat ascunsă, ci poate avea și un scop decorativ.

Citește mai mult despre cum să creezi o atmosferă hygge în sufragerie cu o comodă TV.