Pufuri și taburete pentru o sufragerie confortabilă

Pufurile vin în toate formele și dimensiunile - și într-o gamă variată de materiale. Pufurile elegante sau moderne sunt tapițate și fără picioare și pot avea formă de cub, cilindrică sau semi-sferică. Unele pufuri sunt solide, cu o umplutură fermă și forma unor tabureti, iar altele pot fi mai moi. Avem o gamă variată de pufuri și tabureți comozi, din catifea, material textil, imitație de piele, bumbac, în diverse culori: gri, albastru, roz, verde mentă, bej sau negru, cu picioare din metal, oțel sau din lemn masiv, ușor de mutat în funcție de nevoie, ideale pentru sufragerii mici și boeme. Alege un taburet cu spațiu de depozitare dacă vrei să faci economie de spațiu sau un fotoliu pufos dacă vrei o piesă de mobilier ușor de mutat.

Citește și sfaturi pentru alegerea taburetului potrivit.

Pufurile: mobilă multifuncţională

Dat fiind numeroasele utilizări posibile, pufurile sunt funcţionale şi practice. Fiind mici şi uşor de mutat, acestea pot fi utilizate în mai multe scopuri. De exemplu, pufurile pot reprezenta un scaun ideal pe care să vă urcaţi şi sunt perfecte pentru a vă sprijini picioarele în timp ce staţi pe canapea. Puful poate fi utilizat ca scaun suplimentar la măsuţa de cafea sau pentru a privi la televizor. De asemenea, pufurile sunt perfecte în dormitoarele copiilor sau pentru a crea un colţ confortabil în sufragerie.

Taburete cu mai mult spațiu de depozitare

Multe dintre pufurile create de JYSK sunt dotate cu spaţii de depozitare, un avantaj practic în orice ocazie. Puful poate fi utilizat pentru a depozita jucăriile în dormitorul copilului sau o pătură în camera de zi. Pufurile sunt ideale pentru stocarea lucrurilor pe care dorești să le ai la îndemână şi care altfel ar crea dezordine. 

La JYSK, vei găsi pufuri într-o gamă largă de culori şi modele elegante. Indiferent cum sau unde dorești să utilizezi pufurile în casa ta, sigur vei găsi la noi unul care să se potrivească nevoilor tale.