Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Taburet oval, taburet din catifea aurie și taburet cu depozitare

Sfaturi pentru alegerea taburetului potrivit

Spune-le pufuri, scaune pentru picioare sau taburete: indiferent cum le numești, aceste mici piese de mobilier sunt în același timp decorative, versatile și confortabile.

Acest tip de mobilier tapițat, fără spătar, ar putea părea un obiect de lux, dar este foarte ușor de asortat și utilizat. Așează-ți picioarele peste taburet după o zi lungă sau folosește-l dacă ai nevoie de locuri suplimentare în camera de zi. Sau deschide-i capacul și utilizează-i spațiul de depozitare, dacă ai posibilitatea. Tipul de taburet pe care ar trebui să-l alegei depinde de locul în care urmează să-l utilizezi, acopul în care îl veți folosi și cum stilul general al camerei tale. Găsești pe blog mai multe sfaturi care să te ajute să iei decizia corectă și să alegi taburetul potrivit pentru tine.  

Sfaturi pentru alegerea scaunelor de bucătărie

Unde îți dorești să folosești taburetul? 

Dacă ai un living mare, poți alege și un taburet de mari dimensiuni. Te va ajuta să umpli spațiul disponibil cu un cost redus.

Large, oval footstool in a living room with a sofa and a dining chair

 

Dacă ai mai puțin spațiu disponibil, un taburet mare poate fi și el o opțiune - poate să aibă o dublă utilizare: atât ca suport pentru picioare, cât și ca măsuță de cafea dacă vei pune o tavă deasupra. Într-o locuință mică, mobilierul multifuncțional ca acesta este binevenit. Dacă ai un spațiu limitat, poți alege și un taburet cu spațiu de depozitare sau doar unul de dimensiune mai mică.

Storage pouffe beside a grey daybed with a cushion and a throw

 

Dacă vrei să folosești taburetul în dormitor, alege unul pe care să îți poți așeza hainele sau pe care îl poți folosi ca un scaun confortabil atunci când te îmbraci. Dacă îl așezi în apropierea patului, taburetul potrivit poate înlocui chiar și noptiera.

Mint coloured pouffe in a bedroom

 

Cum vrei să folosești taburetul?

Oval pouffe in a living room with sofa, coffee table and a display cabinet

 

Dacă vei folosi taburetul ca suport pentru picioare, trebuie să te gândești mai mult la aspect: ce stil și ce culoare se potrivește cu decorului existent în dormitorul tău. Dacă îl veți folosi și pentru relaxare, asigură-te că este suficient de rexistent și stabil pentru a suporta greutatea unei persoane adulte. Ia în considerare, de asemenea, cât de confortabil este pentru perioade mai lungi de timp.

Obțineți cele mai bune sfaturi pentru alegerea scaunelor de dining

Dacă ai nevoie de un taburet cu spațiu de depozitare, asigură-te că este suficient de mare. Dacă dorești să funcționeze ca o măsuță de cafea mică, gândește-te și la materialele din care este realizat - un taburet moale, tricotat, nu va fi capabil să păstreze ceștile de cafea în siguranță, chiar dacă le-ai pus pe o tavă.

Care este stilul camerei tale?  

Living room with a golden pouffe, a small end table and a sofa

 

Taburetele sunt disponibile în mai multe forme, culori și materiale. Unii oameni cred că taburetul ar trebui să se armonizeze cu restul decorului, dar de ce să nu îl folosești ca o pată de culoare?

Dacă ai piese de mobilier grele din punct de vedere vizual, ia în considerare un taburet cu un aspect mai ușor - poate unul cu picioare. 

Living room with an armchair and a matching grey ottoman

 

Când vine vorba de alegerea materialelor, unele modele de taburete sunt avantajate. Pielea este un material practic, dar se va simți puțin rece la atingere. Materialul textil este mai cald și are o varietate de culori și imprimeuri. Velurul creează un aspect luxos, iar țesăturile de tipul lânii creează un aspect mai clasic. Un taburet tricotat este potrivit pentru un loc care are nevoie de puțină viață.

Knitted footstool in front of a sideboard with a vase and other knick knack
VIRUMBufet VIRUM 3 uși negru
650 Lei/buc
849 Lei /buc

 

Mai rămâne doar să găsești taburetul potrivit pentru casa ta.

Ce taburet vei alege? Spuneți-ne în comentarii!

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră