Console hol și măsuțe pentru hol pentru o mai depozitare mai bună

Consolele pentru hol și măsuțele de hol sunt piese indispensabile pentru orice intrare în locuință pentru că mobilierul este foarte practic și are în acelasși timp și un aport estetic. În gama noastră vei găsi console pentru hol și măsuțe de hol pentru casa ta, indiferent dacă ai nevoie de piese de mobilier din lemn masiv, metal sau sticlă. Vezi gama noastră variată de măsuțe și console pentru hol, care reprezintă o soluție foarte bună de depozitare pentru holul tău și completează totul cu o oglindă și o bancă sau un dulap pentru hol. Așază o măsuță de toaletă în dormitor ca să ai la îndemână produsele de machiaj și să te bucuri de o mai bună organizare.

5 produse
  5 produse

  Măsuțe hol

  Masă de hol PANDRUP 30x110 alb/auriu
  375 Lei/buc
  549 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  Masă hol FELSTED 30x88 bambus
  400 Lei/buc
  549 Lei /buc
  REDUCERE 27%
  Numai în magazine
  Măsuță toaletă MALLING 5 sertare albă
  650 Lei/buc
  1099 Lei /buc
  REDUCERE 40%

  Măsuțele de hol dau tonul

  Măsuțele de hol sunt mese mici aşezate la perete. Nu ocupă mult spaţiu, dar înviorează camera. Măsuțele de hol creează o atmosferă plăcută în camera de zi, dar sunt practice şi pe coridoare, datorită faptului că sunt înguste şi se potrivesc în majoritatea situaţiilor. Majoritatea meselor de hol de la JYSK au sertare sau spaţiu pentru coşuri, reprezentând o soluţie practică de depozitare.

  Accesorizează o măsuță de hol

  Măsuțele de hol te invită să îți lași amprenta personală, adăugând articole decorative, precum lumânări, flori, accesorii, bibelouri, lămpi sau alte articole complet diferite. În funcţie de ceea ce așezi pe masă, conferă camerei de zi, holului sau dormitorului tău stilul pe care îl dorești.

  Intră în magazinul JYSK din zona ta sau accesează secțiunea de pe site dedicată meselor de hol: cu siguranţă vei găsi o masă de hol care să completeze aspectul locuinței tale.