Rame în diverse forme și culori pentru fotografii și afișe

Amintirile sunt neprețuite. De aceea, ai nevoie de ceva care să le pună în valoare. Alege o rama foto în modelul preferat, în care să îți expui amintirile în permanență. Vezi gama noastră de rame foto pentru perete, rame foto din lemn sau metal.

O ramă frumoasă face afișele sau pozele de familie să iasă în evidență într-o cameră și este un element decorativ important din camera de zi sau dormitor. Dacă ai multe fotografii, imagini sau postere și toate merită un spațiu pe pereti, poți să creezi un perete cu imagini personalizate și să amesteci atât rame mici cât și rame mari din diferite materiale și cu diverse culori. Ramele foto și pentru tablouri de culoare albă, neagră sau natur, oferă o expresie vizuală plăcută și sunt accesorii excelente. La JYSK vei găsi, printre altele, rame foto clasice în alb și negru, simple și dreptunghiulare, din lemn și plastic pentru a se potrivi cu designul interior al casei tale, alături de alte decorațiuni. 

INSPIRAȚIE PENTRU DESIGN INTERIOR CU RAME

Rame în culori întunecate sau deschise
Materialul și culoarea unei rame foto pot schimba expresia de ansamblu - atât în ​​cameră, cât și în imaginea pe care o pui în ea. O imagine cu tonuri întunecate se va potrivi bine într-o ramă cu cadrul din lemn alb sau neutru, în timp ce o poza în tonuri deschise va fi evidențiată și completată bine de un cadru al ramei închis la culoare sau negru.

Poți alege, de asemenea, să cumperi niște rame de culoare albă sau din lemn pe care să le pictezi într-o anumită culoare. Îți va face ambele rame mai personale și mai decorative.

Idei de selectare a imaginilor
Multe dintre ramele noastre foto conțin imagini colorate, motive încărcate și citate inspiraționale. Dacă nu corespund gustului tău, acestea pot fi înlocuite cu ușurință. Este modern să îți decorezi un perete cu fotografii și postere. Permite-ți să te exprimi creativ - amestecă și combină imagini personale, afișază citatele preferate și alte imagini care se potrivesc gustului tău. Ai nevoie doar de un perete cu mult spațiu gol în camera de zi, dormitor, camera copiilor, holul de la intrare sau oriunde unde se potrivește în casă.