Lumânări și șervețele pentru o atmosferă plăcută acasă

Decorează o masă frumoasă cu lumânări și șervețele de la JYSK. Șervețelele se găsesc în majoritatea caselor, iar aici poți vedea selecția noastră de lumânări și șervețele. Sortimentul este format din lumânări clasice, colorate și frumoase, și vei găsi atât lumânări bloc, cât și lumânări răsucite. De asemenea, poți alege de la lumânări simple, până la lumânări decorative din sticlă cu text. Aici poți găsi și lumânări cu LED. Șervețelele fine și șervețelele de hârtie sunt deosebit de utile pentru aranjarea mesei. În gama noastră veți găsi șervețele atât pentru uz zilnic, cât și pentru petreceri, cu și fără modele.

Citește și decorațiuni pentu o casă confortabilă și primitoare.

Sfaturi ca să îndepărtezi ușor ceara de la lumânare

Lumânările artificiale sunt populare, dar nu oferă exact aceeași experiență de confort și căldură ca lumânările din ceară.
Dacă se întâmplă să verși ceară de lumânare pe fața de masă sau pe covor, de exemplu, aceasta poate provoca pete. Dar nu trebuie să fie dificil să scoți petele de ceară de pe suprafețe.

  1. Îndepărtează ceara de pe suprafețele dure - nu folosi obiecte ascuțite, poți freca pata cu unghia sau cu apă și săpun.
  2. Aplică un tratament ușor realizat dintr-o soluție din resturi de săpun și apă.
  3. Pete fața de masă - poți călca fața de masă sau pune-o la congelator
  4. Petele de ceară de pe covoare - folosește aceeasi metodă ca pentru fața de masă. Îndepărtează mai întâi ceara de pe suprafață.
  5. Poți topi ceara de pe sfeșnice în cuptor.