Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
canapele extensibile
canapele extensibile
coltare extensibile

Canapele extensibile și colțare

Vezi gama noastră de canapele și colțare extensibile de dimensiuni variate, ideale pentru spațiile mici, care au nevoie de mobilier multifuncțional. Alege o canapea extensibilă care să te ajute să salvezi spațiu, ideală pentru sufragerii mici sau camere de oaspeți. 

Canapele extensibile practice

O canapea extensibilă reprezintă o soluţie flexibilă, care vă permite să utilizaţi în mod optim spaţiul disponibil din casa ori apartamentul dvs. Fiind canapea pe timp zi şi pat pe timp de noapte, acest articol vă oferă flexibilitatea utilizării a două piese de mobilier într-una singură. Canapelele extensibile sunt practice şi funcţionale în camere înguste, fiind ideale pentru camerele de oaspeţi, camerele copiilor sau camerele studenţeşti.

JYSK vă pune la dispoziţie canapele extensibile într-o gamă largă de modele, dimensiuni şi materiale, inclusiv modele cu umplutură de spumă rece sau cu arcuri Bonell. Husele pot fi confecţionate din poliester rezistent, bumbac, microfibră şi alte materiale.

Dacă preferaţi o canapea extensibilă care să vă permită să vă relaxaţi toată ziua şi să vă bucuraţi de mult spaţiu noaptea, încercaţi un colţar extensibil cu perne mari pentru canapea. Dacă spaţiul nu vă permite, vă recomandăm o canapea mai mică, cu două locuri. Indiferent de situaţia dvs., există numeroase posibilităţi, iar alegerea vă aparţine.  

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard