Alege o canapea extensibilă sau un colțar extensibil la un preț avantajos

Ne plac ideile de economisire a spațiului și produsele practice și moderne care pot fi utilizate în mai multe moduri! Canapelele extensibile tapițate sau un colțar extensibil de calitate cu design modern, elegant sau clasic, îți vor oferi luxul de a te relaxa în sufragerie sau în dormitor în timpul zilei și se pot transforma într-un pat dublu pentru tine sau oaspeții tăi pe timpul nopții. În plus, te poți bucura de mai mult spațiu de depozitare în lada de sub canapea și o poți asorta cu celelalte piese de mobilier: comodă TV, dulapul, fotolii, măsuță de cafea, bufet, bibliotecă, etajeră.  

Citește și canapele extensibile pentru dormit, relaxare și depozitare.  

35 produse
  35 produse

  Canapele Extensibile - Canapele Extensibile

  O ofertă excelentă
  Canapea extensibilă PARADIS gri deschis
  1150 Lei/buc
  1499 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  Canapea extensibilă HARNDRUP albst înc.
  1100 Lei/buc
  1499 Lei /buc
  REDUCERE 26%
  Canapea extensibilă PARADIS bej
  1150 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 32%
  Nou
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă NEJEDE gri deschis
  1150 Lei/buc
  1499 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  Exclusiv Online
  Canapea extensibilă LANDERSLEV gri închis
  2000 Lei/buc
  2699 Lei /buc
  REDUCERE 25%
  Exclusiv Online
  Colțar extensibil JETSMARK gri
  3000 Lei/buc
  3999 Lei /buc
  REDUCERE 24%
  Colțar extensibil SAHL gri închis
  4500 Lei/buc
  5699 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  Exclusiv Online

  Canapele Extensibile - Paturi De Zi

  Pat de zi NOREFJELL gri închis
  850 Lei/buc
  1099 Lei /buc
  REDUCERE 22%
  Exclusiv Online
  Pat de zi NOREFJELL gri deschis
  850 Lei/buc
  1099 Lei /buc
  REDUCERE 22%
  Exclusiv Online
  Pat de zi FRYDENDAL 196x72 bej/bambus
  900 Lei/buc
  1299 Lei /buc
  REDUCERE 30%
  Nou
  Exclusiv Online
  Pat de zi VARBJERG gri închis
  1750 Lei/buc
  2299 Lei /buc
  REDUCERE 23%
  Exclusiv Online

  Alege o canapea extensibilă - practică și modernă

  O canapea extensibilă reprezintă o soluţie flexibilă, care îți permite să utilizezi în mod optim spaţiul disponibil din casa sau apartamentul tău. Fiind canapea pe timp zi şi pat pe timp de noapte, această piesă de mobilier îți oferă flexibilitatea utilizării a două piese de mobilier într-una singură. Canapeaua extensibilă este practică şi funcţională în camere înguste, fiind ideală în camera de oaspeţi, birou, camerele copiilor, camerele studenţeşti, pe holuri sau chiar pe terase acoperite.

  Diferite materiale, culori și dimensiuni pentru toate gusturile

  JYSK îți pune la dispoziţie canapele extensibile și colțare extensibile tapițate, într-o gamă largă de modele, dimensiuni şi materiale, inclusiv modele cu umplutură de spumă rece sau cu arcuri Bonell. Husele rezistente și tapițate pot fi confecţionate din poliester rezistent, bumbac, catifea, velur, piele, microfibră şi alte materiale textile. În plus, canapelele au cadrul rezistent din lemn masiv de stejar, fag, răchită, metal sau picioare elegante metalice. Poți alege din diverse culori: gri închis sau deschis, nisipiu, bej, natur, negru, maro, ablă, neagră, albastru.

  Pentru camere spațioase, alege un colțar extensibil

  Dacă preferi o canapea extensibilă modernă care să îți permită să te relaxezi toată ziua şi să te bucuri de mult spaţiu noaptea, încearcă un colţar extensibil cu sezlong care are și perne mari pentru canapea. Dacă spaţiul nu îți permite, îți recomandăm o canapea mai mică, pentru două persoane sau un divan sau pat de zi. Indiferent de situaţie, există numeroase posibilităţi, iar alegerea îți aparţine.  

  Mobilier multifuncțional pentru spații mici

  Alege din gama noastră variată de canapele extensibile sau colțare ajustabile de diferite dimensiuni și modele, ideale pentru spațiile mici, dar personalizate, care au nevoie de mobilier multifuncțional, cum ar fi living-urile mici sau camerele de oaspeți. Poți adăuga mai multe accesorii dacă vrei mai mult confort: o pernă decorativă sau o pătură călduroasă. Lângă canapea poți adăuga o măsuță de cafea dreptunghiulară, pătrată sau rotundă, o comodă TV, un fotoliu comod, un scaun de masaj sau un balansoar relaxant.