Oglinzi care îți reflectă stilul

Alege o oglindă decorativă, de perete sau de baie, pentru hol sau pentru dormitor care îți va face casa să pară mai spațioasă și mai luminoasă și care va fi în același timp funcțională și elegantă. Oglinzile noastre de inspirație scandinavă au rame din lemn cu aspect luxos: albe, aurii sau argintii, iar unele au detalii decorative subtile. Pe lângă utilizarea oglinzii pentru a vedea dacă îmbrăcămintea se potrivește, o poți folosi ca parte din decor pentru a crea lumină și viață în dormitor, hol sau living. Există oglinzi mici, mari, înguste, largi, pătrate și rotunde - pe scurt, există ceva pentru toată lumea. În mod alternativ, poți combina o oglindă cu o soluție pentru depozitare și să alegi un dulap cu oglinzi încorporate pe ușile acestuia.

Avem o gamă variată de oglinzi pentru casă. Dacă vrei să adaugi în dormitor sau în baie un detaliu cu aspect luxos alege o oglindă de perete. Dacă vrei să te privești într-o oglindă mare dimineața, vrei s-o folosești pentru machiat sau doar să faci o cameră să pară mai spațioasă, noi avem oglinda potrivită.

20 products
  20 products

  Pentru casă - Oglinzi

  Oglindă MARSTAL Ø50 neagră
  175 Lei/buc
  269 Lei /buc
  REDUCERE 34%
  Numai în magazine
  Oglindă MARSTAL Ø70 neagră
  250 Lei/buc
  349 Lei /buc
  REDUCERE 28%
  Numai în magazine

  FOLOSEȘTE OGLINZILE ÎN INTERIOR

  Dacă ai o casă sau un apartament cu camere mici, îl poți face să pară mai spațios și poți folosi oglinzi pentru a face camerele să pară mai mari. De asemenea, oglinzile captează lumina de la ferestre și o reflectă, creând astfel un spațiu mai luminos. Citește blogul nostru și inspiră-te despre modul în care poți utiliza oglinzile ca decorațiuni de perete și ca parte a decorului de acasă.