Noptiere în care să îți păstrezi lucrurile indispensabile

Indiferent dacă o folosești ca suport pentru veioza de citit sau ca să îți păstrezi cartea și ochelarii peste noapte, o noptieră este o piesă de mobilier pentru dormitor indispensabilă! Alege dintr-o gamă largă de seturi de dormitoare în care piesele se completează, noptiere albe sau din lemn masiv și dulăpioare pentru a adăuga un plus de estetică designului interior al dormitorului. Vezi gama noastră variată de noptiere pentru dormitor. Alege o noptieră din lemn masiv, cu design scandinav, cu unul sau mai multe sertare.

22 produse
  22 produse

  Noptiere şi dulăpioare pentru paharul cu apă, cărţile şi ceasul tău deşteptător

  Din punctul de vedere al utilităţii şi stilului, noptiera sau dulăpiorul trebuie să corespundă stilului general al dormitorului. Majoritatea persoanelor aleg să aibă două noptiere sau dulăpioare ori unul de fiecare parte a patului şi preferă modelele care se încadrează în stilul general al dormitorului.

  Noptierele sau dulăpioarele sunt utile, deoarece pe ele poţi aşeza diverse obiecte, precum un pahar cu apă, o carte bună şi ceasul deşteptător. Este bine să avem aceste obiecte la îndemână în timp ce stăm în pat, de aceea, pentru mulţi dintre noi noptierele sau dulăpioarele reprezintă o necesitate practică.

  La JYSK vei găsi o selecţie variată de noptiere şi dulăpioare minunate, care îți întrunesc toate exigenţele. Printre modelele oferite, vei întâlni noptiere şi dulăpioare din materiale şi culori precum:

  • fag;
  • nuc;
  • stejar;
  • alb;
  • negru;
  • alb cu luciu intens;
  • aspect antic.

  Culoarea şi modelul noptierei care se potrivesc cel mai bine în dormitor sunt în totalitate alegerea ta. Poți să adaugi un strop de viaţă la noptierelor sau dulăpioarelor decorându-le cu o veioză elegantă sau cu o ramă n care ai pus o fotografie îndrăgită.

  Descoperă selecţia noastră variată pe JYSK.ro sau vino înntr-un magazin JYSK din apropierea ta.