Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cuvertura pat matlasata JYSK
Cuvertura pat JYSK
Cuvertura pat JYSK

Dormitor - Cuverturi

 
Cuvertură ROSENTRE 220x240 gri/bleu
 
Cuvertură ROSENTRE 220x240 gri/roz
 
Cuvertură SKOVRANKE 220x220/2x40x40
 
Cuvertură KLATRELILJE 220x220cm gri
Cuvertură KLATRELILJE 220x220cm gri
CAMPANIE
 
Cuvertură KLATRELILJE 220x220cm maro

Cuverturile protejează plăpumile şi pernele

Cuverturile creează ordine în dormitor, protejând totodată plăpumile şi pernele de praf pe durata zilei. De asemenea, cuverturile subliniază stilul pe care doriţi să-l afişaţi. JYSK vă pune la dispoziţie cuverturi de diverse culori, materiale şi nivele de calitate, astfel încât o veţi găsi cu siguranţă pe cea care vi se potriveşte.

Vă recomandăm să achiziţionaţi mai multe cuverturi ca să le puteţi schimba de câteva ori în timpul anului, pentru a revigora imaginea căminului dvs.

Dacă locuiţi într-o garsonieră, patul va face parte din camera de zi. În acest caz, trebuie să daţi dovadă de creativitate, utilizând patul ca o piesă de mobilier pe timp de zi. Cu ajutorul unei cuverturi şi al câtorva perne mari, patul poate deveni o piesă de mobilier pentru oaspeţi. Aceasta este o soluţie potrivită şi pentru dormitoarele copiilor, în care patul joacă rolul unei piese de mobilier pe timp de zi.

Când faceţi patul dimineaţa, este bine să aşteptaţi vreo două ore înainte să acoperiţi plăpumile cu o cuvertură, pentru ca umezeala să se evapore, iar plăpumile îşi vor păstra mai bine forma naturală. 

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTERUL JYSK!

Visa Mastercard