Cuverturi de pat care îți protejează plapuma și pernele

În timp ce pernele decorative și păturile sunt decorațiuni opționale într-un dormitor, cuverturile sunt esențiale pentru îmbunătățirea decorului dormitorului tău, și contribuie la crearea unei atmosfere de lux și confort. Alege din gama de cuverturi de pat confortabile de la JYSK pentru a adăuga la colecția ta un nou model. La JYSK vei găsi o gamă variată de cuverturi de pat, atât single, cât și cuverturi pentru pat dublu. Vezi ce modele avem în sortiment și alege cuvertura de pat care ți se potrivește. Optează pentru o cuvertură de pat ca să ai parte de cearsafuri, lenjerie de pat și perne protejate. 

Citește și cuverturile de pat: de ce sunt importante pentru dormitorul tău

Cuverturile protejează plăpumile şi pernele

Cuverturile creează ordine în dormitor, protejând totodată plăpumile şi pernele de praf pe durata zilei. De asemenea, cuverturile subliniază stilul pe care dorești să-l afişezi. JYSK îți pune la dispoziţie cuverturi de pat în diverse culori, din diferite materiale şi cu mai multe nivele de calitate, astfel încât să o găsești pe cea care ți se potriveşte.

Îți recomandăm să achiziţionezi mai multe cuverturi ca să le poți schimba de câteva ori în timpul anului, pentru a revigora imaginea dormitorului tău.

Patul poate să devină o piesă de mobilier în living

Dacă locuiești într-o garsonieră, patul va face parte din camera de zi. În acest caz, trebuie să dai dovadă de creativitate, utilizând patul ca o piesă de mobilier pentru living, pe timp de zi. Cu ajutorul unei cuverturi şi al câtorva perne mari, patul poate deveni o piesă de mobilier pentru invitați. Aceasta este o soluţie potrivită şi pentru dormitoarele copiilor, în care patul joacă rolul unei piese de mobilier pe timp de zi.

Când faci patul dimineaţa, este bine să aştepți aproximativ două ore înainte să acoperi plăpumile cu o cuvertură, pentru ca umezeala să se evapore. Astfel, plăpumile îşi vor păstra mai bine forma naturală.