Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Cuverturi JYSK
Cuvertură pat
Cuvertură pat

Cuverturi de pat

La JYSK vei găsi o gamă variată de cuverturi de pat, atât single, cât și cuverturi pentru pat dublu. Vezi ce modele avem în sortiment și alege-l pe cel care ți se potrivește.

Cuverturile protejează plăpumile şi pernele

Cuverturile creează ordine în dormitor, protejând totodată plăpumile şi pernele de praf pe durata zilei. De asemenea, cuverturile subliniază stilul pe care doriţi să-l afişaţi. JYSK vă pune la dispoziţie cuverturi de diverse culori, materiale şi nivele de calitate, astfel încât o veţi găsi cu siguranţă pe cea care vi se potriveşte.

Vă recomandăm să achiziţionaţi mai multe cuverturi ca să le puteţi schimba de câteva ori în timpul anului, pentru a revigora imaginea căminului dvs.

Dacă locuiţi într-o garsonieră, patul va face parte din camera de zi. În acest caz, trebuie să daţi dovadă de creativitate, utilizând patul ca o piesă de mobilier pe timp de zi. Cu ajutorul unei cuverturi şi al câtorva perne mari, patul poate deveni o piesă de mobilier pentru oaspeţi. Aceasta este o soluţie potrivită şi pentru dormitoarele copiilor, în care patul joacă rolul unei piese de mobilier pe timp de zi.

Când faceţi patul dimineaţa, este bine să aşteptaţi vreo două ore înainte să acoperiţi plăpumile cu o cuvertură, pentru ca umezeala să se evapore, iar plăpumile îşi vor păstra mai bine forma naturală. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard