Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
3 stiluri pentu amenajarea biroului de acasă

3 stiluri pentru amenajarea biroului de acasă care te vor face mai productiv

Să creezi un spațiu de lucru acasă care să fie și confortabil și să te facă productiv în același timp poate fi o provocare pentru mulți dintre noi. Ai la dispoziție o întreagă cameră pentru această activitate care îți ocupă o bună parte din zi sau trebuie să îi dedici un colț din camera de zi? Cum vei mobila acest spațiu și ce faci cu privire la confort? Pentru început, am adunat 3 modele diferite de birouri pe care le poți amenaja cu ușurință acasă și din care te poți inspira.

Munca de acasă oferă atât avantaje, cât și obstacole. Așa cum ne spune și Rikke Høst Moustgaard, managerul sortimentului de mobilier, flexibilitatea este esențială atunci când lucrăm de acasă. „Ceea ce ne trebuie în birourile noastre de acasă este o combinație de posibilități și soluții personalizate care ne permit să ajustăm spațiul de lucru pe tot parcursul zilei într-un mod ergonomic și sănătos”, explică ea.

Inspiră-te din soluțiile noastre pentru a găsi cea mai bună soluție pentru biroul tău de acasă cu aceste trei stiluri diferite:

1: Ține spatele drept și capul ridicat cu un birou reglabil pe înălțime

Home office with height adjustable desk and gaming chair

 

În cazul biroului de acasă, o postură ergonomică și sănătoasă este la fel de importantă ca în cazul unui birou obișnuit de la locul de muncă. Drept urmare, scaunul și biroul joacă un rol cheie în crearea spațiulu ide lucru de acasă. Scaunul de joc NIBE îți oferă confort și sprijin atât pentru spate, cât și pentru gât, în timp ce biroul reglabil pe înălțime SLANGERUP îți va permite să stai așezat sau să lucrezi din picioare, după cum preferi. Un birou reglabil pe înălțime îți va oferi toată flexibilitatea de care ai nevoie.

2: Sfaturi profesioniste de la gameri

Home office with gaming computer desk and computer gaming chair

 

Cine știe cel mai bine cum să stea foarte concentrat ore în șir în fața computerului la biroul de acasă? Da, ai ghicit, gamerii profesioniști! Biroul unui gameri include de cele ami multe ori un suport pentru pahar și un suport pentru căști. Astfel, biroul LANGHOLM te ajută să îți menții spațiul de lucru ordonat și mmintea concentrată.

3: Un spațiu de lucru mic pentru idei mărețe

Home office with office desk and office chair

 

Dacă locuiești într-un apartament mic, poate părea dificil să îți creezi un mediu de lucru confortabil acasă. Cu toate acestea, comoda cu sertare HERLEV se potrivește chiar și în cele mai înguste spații pe care îl poate transforma într-un mediu de lucru productiv, în care creativitatea și ideile sunt binevenite. Adaugă un scaun de birou decorativ care îți va încânta privirea și bucură-te de biroul tău de acasă. 

Mai multe idei pentru biroul tău de acasă

Descoperă mai mult

Cum să îți alegi scaunul și biroul pentru gaming

Cum să îți alegi scaunul și biroul pentru gaming

Un birou mai prietenos cu mediul cu produse din materiale sustenabile

Un birou mai prietenos cu mediul cu produse din materiale sustenabile

Idei de cadouri de Crăciun pentru el și ea

Idei de cadouri de Crăciun pentru el și ea

Creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED

Creează atmosfera perfectă cu scaunul de gaming cu iluminat LED